Najnovije

DA LI JE U TOKU UKLANJANJE OPASNOG SVEDOKA PROTIV VUČIĆA? Hrkalović u teškom stanju, hitno prebačena u bolnicu

Dijana Hrkalović, nekadašnja visoka funkcionerka MUP koja je osumnjičena za trgovinu uticajem i veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, navodno je zaražena koronom.

Dijana Hrkalović (Foto: Jutjub)

Zanimljivo je da je nakon njenog hapšenja više ljudi, među kojima i Predrag Popović, urednik Tabloida, upozoravalo da bi ona mogla da se razboli i umre od korone u zatvoru i da bi je na taj načun sprečili da objavi snimke koji kompromituju predsednika Vučića i članove njegove porodice. 

Ona je prebačena u bolnicu Centralnog zatvora jer je pozitivna na koronavirus. Ona je i prethodno imala problema sa zdravljem. Da podsetimo, njoj je nedavno produžen pritvor za još 30 dana, nakon što je to tražilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unustrašnjih poslova osumnjičena je za trgovinu uticajem, a uhapšena je prošlog meseca.

Pritvor joj je prvobitno određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke, a za krivično delo trgovina uticajem za koje se tereti, preti joj kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora.

Izvor: Mondo/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA