Najnovije

SADA SVI GLEDAJU U NJENE GRUDI, MRTVA TRKA ŠTA JOJ JE VEĆE: A zbog slika od ranije mnogi se hvataju za glavu (FOTO)

Britanka Jasmina Dej (28) je godinama trpela zlobna dobacivanja i uvrede zbog viška kilograma, a onda se odlučila za drastičnu transformaciju.

Operisala sve (Foto: Instagram video)

– Još od škole trpim maltretiranje zbog svog izgleda, i zbog toga sam tokom godina postajala sve depresivnija – započinje svoju priču službenica iz Velsa.

– Navikla sam da me nazivaju neuglednom ili “debelom kravom” a kada je to uradio jedan od mojih najbližih prijatelja, to je bila kap koja je prelila čašu. To je bilo 2017. i tada sam zaista mislila da sam dotakla dno i da više nemam razloga da živim – priznaje Jasmina.

– Međutim, to je bio i svojevrstan poziv za buđenje i odlučila sam što preduzmem nešto i promenim svoj život. Izbacila sam šećer iz ishrane i počela da redovno idem u teretanu. U naredne tri godine sam smršala 27 kilograma – objašnjava ona.

To je bio tek početak njene potpune transformacije. Jasmina je otišla u totalnu krajnost i potrošila je oko 35.000 evra na plastične operacije.

Dva puta je operisala grudi, sredila je zube i podigla zadnjicu.

– Posle toliko godina, zaista sam zadovoljna svojim izgledom i naučila sam da volim svoje telo – kaže Jasmina koja uz smeh dodaje da je sada svi gledaju samo u grudi.

Ništa čudno, budući da zaista nije žalila para da bi njeno poprsje bilo… ogromno.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA