Najnovije

RODITELJI BI ME SE ODREKLI KAD BI SAZNALI ČIME SE BAVIM: Zaradila je milione, a nude joj bogatstvo samo da pokaže lice!

Devojka koja je postala milionerka zahvaljujući OnlyFansu i dalje skriva svoje lice, ali sve je više ponuda da ga pokaže!Mnoge devojke okreću se prodaji eksplicitnih fotografija i videa na OnlyFans jer to vide kao brz način da zarade.

Ima posla ko oće da radi (Foto: OnlyFansu)

Isto je uradila i devojka koja se predstavlja kao "plavokosa Bambi"  na taj način je, kaže, do sada zaradila čak 2,2 miliona funti, ali nikada nije pokazala svoje lice!

Plavokosa Bambi je inače u ranim dvadesetim godinama, a razlog zbog kojeg krije svoje lice na slikama i snimcima je taj što bi je se rodilji odrekli kada bi saznali šta radi."Informacije o meni nemaju čak ni moji prijatelji, niti muškarci sa kojima izlazim", kaže ova devojka iz Kalifornije, koja ističe da je ranije radila kancelarijski posao i zarađivala daleko manje. "Sada zarađujem oko 250.000 dolara na mesečnom nivou", dodaje.

Ona ističe da su njeni roditelji "veoma konzervativni", zbog čega bi je se, kako tvrdi, odrekli ako bi saznali čime se bavi.

"Oni i dalje misle da radim u kancelariji, a zgodno je to što sada skoro svi rade od kuće, pa im nije čudno što ne idem na posao". 

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA