Najnovije

FOTOGRAFIJE ZALEDILE UKRAJINCE: Amerikanci dostavili Kijevu satelitske snimke sa ruske granice

Američki list "Politiko" objavio je satelitske snimke koji, po njihovom mišljenju, potvrđuju da Rusija, navodno, grupiše snage i vojnu tehniku na granici sa Ukrajinom.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Nove komercijalne fotografije koje je napravio satelit u ponedeljak potvrđuju nedavne izveštaje da Rusija opet koncentriše snage i vojnu tehniku na granici sa Ukrajinom - piše list.

Istovremeno, u članku se napominje da su snimci koji, navodno, pokazuju da Rusija nagomilava tenkove, samohodno oruđe i vojni arsenal u području grada Jeljni koji se nalazi u Smolenskoj oblasti. Interesantno, ona se nalazi na granici sa Belorusijom, a ne sa Ukrajinom. List navodi da je 1. Gardijska tenkovska armija počela da se premešta u ovaj rejon krajem septembra.

Međutim, analiza britanskog lista "DŽejns" (Jane's), na koji se poziva "Politiko", navodi da je 4. Tenkovska divizija Rusije, navodno, prebačena u područje Brjanska i Kurska.

Novinar progovorio o koroni, kriznom štabom i medijima, ovo ne smeju da prikažu na RTS i N1, pogledajte šokantnu emisiju OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA