Najnovije

BIA I GAŠIĆ IZGUBILI SLUČAJ: Dumanović tvrdio da su korumpirani pa pobedio na Sudu

Pokret Oslobođenje ovim putem obaveštava javnost i medije da je danas sud presudio u korist Milana Dumanovića, osnivača pokreta Oslobođenje. 

Milan Dumanović (Foto: Helm Kast)

Posle iznošenja završne reči sudija Trećeg osnovnog suda izrekao je presudu da se Dumanović oslobađa optužbi po privatnoj krivičnoj prijavi direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića, kao i da je gospodin Bratislav Gašić dužan da isplati sudske troškove.

"Zadovoljan sam ishodom današnje presude. Ova presuda je dokaz da u kriminalizovanom sudstvu od strane izvršne vlasti Srpske napredne stranke, postoje časne i poštene sudije, koje ne žele da učestvuju u progonu poštenih ljudi. Bezbednosno informativna agencija bi trebalo da bude institucija koja se brine o bezbednosti naše zemlje i svih njenih građana. Pored svega moralno bi bilo da sadašnji direktor BIA Gašić podnese ostavku", kratko je saopštio Milan Dumanović u pisanoj izjavi za medije.

Podsetimo, Bezbednosno informativna agencija i njen direktor Bratislav Gašić podneli su krivične prijave protiv Milana Dumanovića zbog iznošenja mišljenja u emisiji "Utisak nedelje" na račun korumpiranog dela BIA i Bratislava Gašića.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA