Najnovije

TERALI NOVINARA DA JEDE LJUDSKI MOZAK, A ONDA JE MORAO DA BEŽI! Susret sa kanibalima zgrozio svet

Svet je bio šokiran 2017. godine kada je Aslan Reza, profesor religije i tadašnji CNN voditelj, u dokumentarnoj emisiji pojeo skuvani ljudski mozak dok se "družio" sa kanibalima u Indiji.

Degustaciju (Foto: Jutjub)

Aslan Reza se potrudio da ga ceo svet zapamti i to ne na pozitivan način. U okviru svoje tadašnje emisije za CNN pod nazivom "Believer", put ga je odveo do mesta u Indiji, blizu grada Varanasi, gde živi ozloglašeno pleme kanibala Agori. Kada je stigao tamo sa svojom ekipom, Rezu su Agori naterali da se okupa u svetoj reci Gang, a nakon toga je guru kanibala voditeljku umrljao pepeo kremiranog čoveka po licu.

Iako ovo već zvuči dovoljno bizarno, posebno zbog toga što je ostatak emisije Aslan proveo s pepelom ljudskog bića po sebi, Agori su ga naterali i da pije alkohol iz ljudske lobanje, kao i da pojede komad mozga čoveka. Vidno nervozan, Reza je pokazao veliku nesigurnost pred guruom koji je nastavio da ga "maltretira".

U jednom momentu mu je na glavu položio "venac" od vilica koje su i dalje bile "sveže" i pune zuba. U tom trenutku novinar je već izgledao kao da će da se onesvesti, ali najgore tek dolazi... Vidno iznerviran ponašanjem Aslana, kanibal počinje u jednom trenutku mrko da ga gleda, a Reza shvata da možda nije bio najpametniji potez doći u njihovo društvo kada mu prevode da mu je poručio: "Odseći ću ti glavu ako nastaviš toliko da pričaš".

Situacija nastavlja da kulminira kada pobesneli Agori ustaje i počinje da urinira, dok u isto vreme pije svoju mokraću i prska ka Aslanu i njegovoj ekipi. Reza i snimatelji shvataju konačno da je "vrag odneo šalu" i počinju da beže odatle. Voditelj je kasnije na svom Fejsbuku napisao: "Želite li da znate kakvog je ukusa mozak mrtvog lika? Ima ukus uglja, bilo je potpuno izgorelo!"

Malo je reći da je celokupna emisija, kao i ponašanje Aslana i sve što je dozvolio da se dogodi tokom susreta sa kanibalima, izazvalo veliki gnev javnosti. Svet je osudio CNN što je objavio ovakav sadržaj, ali i Rezu koji je jeo mozak mrtvog čoveka. Mnogi su komentarisali da je ovim potezom pokušao da povrati gledanost svoje emisije koja se u međuvremenu ugasila.

Pogledajte isečak iz emisije - upozoravamo da sadrži uznemirujući sadržaj!

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA