Najnovije

Novak uplašio Australijance: NJega niko neće ucenjivati

Australijski mediji uveliko pišu o odluci Novaka Đokovića da ne nastupi na ATP kupu, zbog čega se strahuje da neće igrati ni Australijan open.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Tako bi prvi sezonski Grend slem ostao bez najveće zvezde, Novak još nije odlučio da li će igrati i boriti se za svoj 21. karijerni Grend slem.

Novak drži rekord sa devet pehara u Australiji, mogao bi da postane prvi u istoriji sa dvocifrenim brojem ovog turnira u Open eri.

Kada je u pitanju jedan Grend slem turnir, Rafael Nadal je neprikosnoven sa 13 titula Rolan Garosa kao "kralj šljake", a u Australiji su mediji već uveliko pisali o Novaku i potencijalnom dolasku.

Australijski "Wide world of sports" čak prenosi i reči Srđana Đokovića sa televizijskih gostovanja, uz podsećanje na citat da "Novaka niko neće ucenjivati i da on želi da igra, ali da to treba omogućiti".

"The Australian" je takođe pisao o Novaku.

"Dok se Đoković nalazi na listi za žreb Australijan opena, već mesecima stoji znak pitanja kada je u pitanju mogućnost da on učestvuje. Vlada Viktorije traži potvrdu o vakcini od sportista koji učestvuju na Australijan openu, ali Đoković, koji je osvojio turnir prošle godine, do sada je odbijao da otkrije svoj vakcinalni status.", navodi ovaj portal.

Inače,"The Australian" je pisao organizaciji "Tennis Australia" povodom vesti o Novakovoj odluci da ne igra na ATP kupu, ali nije dobio odgovor.Tako bi prvi sezonski Grend slem ostao bez najveće zvezde, Novak još nije odlučio da li će igrati i boriti se za svoj 21. karijerni Grend slem.
U istom tonu piše i "Herald sun", uz reči Krega Tajlija, prvog čoveka Australijan opena.

„Ako se Novak pojavi na Australijan openu, ili će biti vakcinisan ili će imati medicinsko izuzeće. Medicinski, on ni sa kim ne razgovara o tome. Neću to da pitam Novaka, to se mene ne tiče. Ja ću znati da on ispunjava jedan od tih uslova.”

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA