Najnovije

KADIROV ALARMIRAO CELU RUSIJU: Približavaju nam se - u svakom trenutku može doći do problema!

Čečenski lider Čečenije Ramzan Kadirov objasnio je svoje reči o prisajedinjenju Ukrajine Rusiji.Kako je Kadirov objasnio, izjave o prisajedinjenju su njegovo lično mišljenje u svetlu činjenice da se zapadne zemlje „polako približavaju” ruskim granicama.

Ramzan Kadirov (Foto: RIA)

- Nisam govorio u ime šefa Čečenske Republike, govorio sam kao Ramzan Kadirov, kao građanin Ruske Federacije, to je moje mišljenje, jer je sudbina i bezbednost naše države sada u izuzetno teškoj situaciji. Zapadne i evropske države se polako približavaju granicama naše države, tako da u svakom trenutku može doći do problema, ako odustanemo od svojih pozicija, mogu nam, kao i drugima, diktirati svoje uslove. Zato sam, kao građanin zabrinut za svoju republiku, region, državu, narod, izneo svoje mišljenje - rekao je Kadirov, piše RT.

On je dodao da ukrajinske vlasti, posebno predsednik Vladimir Zelenski, „vode izdajničku politiku i prema slovenskim narodima“.- Oni često objavljuju rat svom narodu, svojoj veri, i to je veoma zastrašujuće za sve nas. Mislim da će ukrajinski narod izaći i izneti svoje mišljenje i odrediti svoje stavove. Zapad nam neće koristiti - rekao je Kadirov.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA