Najnovije

SLOVENAČKOG MMA BORCA PREBILI POSLE MEČA: Nije mu prvi put, slično mu se dogodilo u Srbiji (VIDEO)

Veliki incident desio se nakon završene borbe na događaju najpoznatije evropske MMA organizacije - KSW.

Incident na MMA meču (Foto: printskrin)

Šamil Musaev i Uroš Jurišić se se borili tri veoma jake runde, a nakon sudijske odluke koja je jednoglasno bila na strani Rusa, došlo je do manjeg konflikta između timova.

Nakon što je slovenački fajter nešto prigovorio ruskom borcu na drugom kraju oktagona, ovaj ga je podigao i bacio na pod nakon čega je krenuo da ga udara. U želji da ih razdvoje umešali su se članovi timova.

Slovenačkom borcu Urošu Jurišiću nije prvi put da se desilo ovako nešto. U Novom Sadu 2017. je imao slično iskustvo kada je stajao u uglu borca Stefana Zvijera koji je radio meč protiv Vasa Bakočevića.

Prema mišljenju tima Stefana Zvijera, Bakočević je na nepropisan način završio borbu šutirajući u glavu protivnika koji je bio na zemlji, te su Jurišić i njegovi saradnici utrčali u ring. Do opšte tuče došlo je kada je Jurišić podigao ruku Zvijeru kroz oktagon u znak pobede koju je zaslužio taj momak, kada je gotovo dvocifren broj ljudi koji su bili podrška Vasa Bakočevića, a i sam Crnogorac, napalo svega nekoliko članova tima Zvijera i samog MMA borca u žestokom metežu.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA