Najnovije

RAZLUPAO OSAM VOZILA, ZAKUCAO SE U DUĆAN! Dokle će gradska vlast da ugrožava živote građana nabavkama autobusa sumnjivog kvaliteta?! (VIDEO)

Večeras oko 19 časova, na okretnici na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Ustaničke ulice dogodio se udes putničkog vozila i autobusa.

Karambol (foto: Instagram video printskrin)

U saobraćajnoj nezgodi na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, autobus na liniji 50 je udario čak osam automobila.

Nakon nesreće vozač je sedeo za volanom autobusa ukočen od straha. Nije se pomerao, bio je svestan, ali u šoku. Hitna pomoć ga je potom odvela u bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede.

"Došlo je do izletanja autobusa koji je udario u četiri parkirana vozila i četiri vozila koja su bila na kolovozu", rekli su iz MUP-a.

Kako se nezvanično saznaje, do nesreće je došlo zbog iberture autobusa, prenose "Novosti".

Ibertura ili iberturaža je kritičan kvar na dizel i turbo-dizel motorima. Do iberture dolazi kada u kompresioni prostor počne da ulazi znatna količina ulja (uzroci mogu biti razni: dotrajale gumice ventila, dotrajala turbina itd.) koje motor onda počne da troši umesto dizela.

Motor podiže obrtaje do maksimuma i preko, a sve to je praćeno ogromnom količinom dima iz auspuha i motor nije moguće ugasiti na ključ.

Kako je srušen Trampov hotel od 39 spratova, simbol Atlantik Sitija, pogledajte OVDE.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA