Najnovije

MEDIJI TVRDE: Policija sprečila spajanje klanova Belivuka i Eleza!

Hapšenjem Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, njegovog saradnika Marka Miljkovića i Darka Eleza srpska policija je sprečila njihov plan da se udruže i oforme najjaču mafijašku organizaciju na Balkanu, koja bi predstavljala ozbiljnu opasnost po državu i njene građane, a koja bi, ocenjuju upućeni, verovatno nadjačala i zemunski klan.

Hapšenje Veljka Belivuka. (Foto: Jutjub)

Kako navodi izvor, Velja Nevolja i Darko Elez navodno su skovali plan da njihove ekipe udruže snage nakon ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića u julu 2018. - Sumnja se da su ljudi bliski Elezu bili organizatori ubistva, a da su u zločinu učestvovali i članovi Belivukove ekipe. Posle likvidacije počela je njihova saradnja, koja je trebalo da se završi spajanjem klanova - objašnjava izvor upućen u istragu.

Prema podacima službi bezbednosti, obe ekipe usko su povezane s kavačkim klanom, koji drogom snabdeva čitavu Zapadnu Evropu. Sumnja se da obojica rade za Radoja Zvicera, navodnog vođu „kavčana“, koji je krajem maja prošle godine u Kijevu za dlaku izbegao smrt. 

- Osim što polažu račune istom čoveku, navodno ih povezuju i isti neprijatelji. Da stvar bude još zamršenija, nije samo reč o suparničkom,  škaljarskom klanu, već o njihovim bliskim saradnicima. Sve ukazuje na to da im je zajednički neprijatelj Luka Bojović i kriminalna grupa kojom sada rukovodi Filip Korać. Ubijeni advokat Ognjanović bio je njihov branilac i pravni zastupnik, pa se sumnja da je zbog toga i likvidiran - objašnjava sagovornik.

Nova strategija NATO-a protiv Rusije i Kine! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA