Najnovije

KADIROV UGASIO UKRAJINSKU VLADU: ''Dobio sam neke državne tajne'' (FOTO/VIDEO)

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov komentarisao je skandal koji je izbio u Ukrajini, kada je ukrajinski potpredsednik vlade viđen pored Kadirova na izložbi oružja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ramzan Kadirov (Foto: RIA Novosti)

"Dragi prijatelji! U izložbenom paviljonu IDEX-2021 u Abu Dabiju prišao mi je nepoznati čovek i ponudio da podeli poverljive podatke.

Pre nego što sam stigao da shvatim situaciju, moj kolega je počeo da deli informacije koje su deo državne tajne. Istovremeno se veoma zabrljao i osvrnuo se oko sebe. Kako se ispostavilo, misteriozni stranac je zamenik premijera Ukrajine Oleg Uruski.

Stanislavski bi rekao: „Ne verujem!“, Poput svake adekvatne osobe koja nije izgubila sposobnost trezvenog razmišljanja. Ali ovde se ne radi o zvaničnicima koji sede u visokim vladinim kancelarijama u Ukrajini. Zamislite moje iznenađenje kada sam iz medija saznao da je u Ukrajini izbio grandiozni skandal zbog fotografije na kojoj je Uruski uhvaćen pored mene. Ukrajinska vlada je već tražila „hitno objašnjenje“!

Čekaю vіd Olega Urusьkogo termіnovogo poяsnennя

Posted by Denis Šmigalь on Ponedeljak, 22. februar 2021.

Sva ova buka isisana je s palca i ne vrijedi ništa. Želeo bih da apelujem na one koji su raspirivali ovaj skandal: ne upuštajte se u gluposti!

Do juče nisam imao pojma ko je Uruski. Da sam znao, ne bih mu dozvolio. Smatram neprihvatljivim za mene da prilazim i, štaviše, rukujem se sa takvim ljudima. Osobama koje su umešane u brojne nevolje i patnje sopstvenog naroda na Donbasu i u drugim regionima ne pružam ruku!

Što se tiče Uruskog, njemu bi trebalo da bude čast da bude pored mene. Pa neka on odštampa sliku i okači je na najpočasnije mesto kod kuće i na poslu.

Možete biti ponosni na to! " - napisao je šef Čečenske Republike na svom Telegram kanalu.

Kako je na ovo reagovao premijer Ukrajine, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA