Najnovije

OBRISAO PATOS SA NJIME: Ovo je najbolji nokauter u istoriji UFC-a! (VIDEO)

Mnogo uzbuđenja viđeno je u noći između subote i nedelje na "UFC Fight Night 185", na kome je publika željno iščekivala spektakularnu borbu između Derika Luisa i Kurtisa Blejdsa.

Ovo je najbolji nokauter u istoriji UFC-a! (Foto: printskrin)

Luis je još jednom bio otpisan, da bi upravo u takvoj situaciji pokazao koliko je opasan i koliko mu malo treba da pronađe udarac kojim će rešiti borbu.

Očekivalo se da će Blejds ovu borbu rešiti rvanjem i nije mu dugo trebalo da prvi put krene u rušenje, ipak, Luis ga je dočekao i pogodio u glavu, a upravo to bio je i ključan trenutak ove borbe. Blejds je odmah počeo da biva oprezniji tako da je prva runda prošla u borbi na nogama.

Meč je rešen u drugoj rundi i to fantastičnim nokautom. Blejds se ohrabrio i još jednom krenuo u rušenje i tu, ispostaviće se kasnije, napravio grešku. Luis ga je dočekao i pogodio aperkatom, odmah ga ugasivši na nogama. Došlo je do još nekoliko udaraca u parteru, pa je Blejds propisno izudaran pre nego što je meč prekinut.

Derik Luis je tako došao do 12. pobede nokautom otkako je član UFC-a, što je najviše u istoriji (zajedno s Vitorom Belfortom).

Osim toga je ponovno postao relevantan kandidat za napad na titulu, ali je i otvorio put za DŽona DŽonsa, koji sad u svojim šampionskim ambicijama neće imati "smetnju" u vidu pobedničkog niza Kurtisa Bjedsa.

Reči „Rusija“ i „ruski“ zabranjene za ruske sportiste! Pod kakvom skraćenicom će nastupiti pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA