Najnovije

Film „Jedini izlaz” videlo 50.000 gledalaca

Film “Jedini izlaz” za nešto više od dve nedelje u biooskopima širom Srbije i regiona videlo je 50.000 gledalaca.

Foto: Promo

Ostvarenje reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koji je ove zime vratio publiku u bioskope, dočekan je uz odlične komentare i utiske, i uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera, uspeo je za kratko vreme da zaintrigira gledaoce željne filmova na velikom platnu.

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Pored popularne Anđelke Prpić koja se odlično snašla u za nju novom žanru, u filmu i igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić,LJubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (LJubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Film je snimila producentska kuća "Stanković i sinovi" uz veliku pomoć Telekoma Srbije i Filmskog centra Srbije, a distributer je Art Vista. 

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA