Najnovije

BRNABIĆ BRANI PRVU PORODICU SRBIJE: ''Žao mi je Danila Vučića, on nema veze sa klanovima''

Katastrofa je videti da se nastavljaju napadi na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, a posebno na njegovog starijeg sina, ma koliko mi pričali da porodice nisu to zaslužile i da to nije legitiman vid političke borbe, rekla je sinoć premijerka Ana Brnabić za TV Pink

Ana Brnabić (Foto: Vlada Srbije)

Brnabić je rekla da je sat vremena pre gostovanja na toj televiziji videla na društvenim mrežama da se "targetira" stariji Vučićev sin Danilo.

"Ti napadi su izuzetno opasni, zato što oni ponovo Vučićevog sina dovode u vezu sa nekim klanovima, nekom mafijom sa kojima on apsolutno nema nikakve veze, i to su konstrukcije u njihovim mozgovima koje ozbiljan čovek ne može da objasni", ocenila je Brnabić i pozvala bezbednosne službe da otvore četvore oči.

"Mi smo u jeku borbe protiv organizovanog kiminala, zadali smo mu najozbiljniji udarac od 2013. godine, nismo dozvolili da bude ubijen ni predsednik, ni premijer, ni bilo ko iz državnog vrha, ali oni dovode u pitanje stabilnost države tako što targetiraju Danila Vučića", istakla je Brnabić.

Dodala je da joj je žao što Danilo kroz to prolazi samo zato što mu je otac uspešan.

Kakva je budućnost Kfora, saznajte OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA