Najnovije

"SNS zarobila društvo, izgubiće na fer izborima"

Činjenica da je demokratija u Srbiji dobila najnižu prosečnu ocenu prema Indeksu demokratije za 2020. godinu, koji objavljuje britanski magazin "Ekonomist", jasno svedoči da je SNS uništila demokratiju u Srbiji, ugušila slobodu izražavanja i zarobila čitavo društvo - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Aleksandar Vučić i SNS. (Foto: Jutjub)

- Ova ocena samo prati već prethodno donesene zaključke od strane Freedom House i Reportera bez granica na čijim listama Srbija takođe pada iz godine u godinu - dodaje se u saopštenju.

- Ovaj najnoviji Indeks samo potvrđuje tvrdnje koje godinama iznosi opozicija u Srbiji ističući da je SNS zarobila Srbiju. Jasno je da usled ovoga u Srbiji sad nema demokratije niti ikakvih uslova za slobodne izbore koji su najavljeni za proleće naredne godine - navodi SSP.

Iz Stranke slobode i pravde ističu da će se izboriti za slobodne i demokratkske izbore u Srbiji i na njima pobediti ovu vlast.

- Ta pobeda će biti pobeda dobrog života i sigurnosti u našoj zemlji i napuštanje podruma Evrope u koji su Srbiju doveli naprednjaci - zaključuju iz SSP-a.

Pentagon odlučio šta će sa Trampovim planom o 12.000 vojnika! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA