Najnovije

VUČIĆEVI MEDIJI LAGALI DA JE POBEGLA U IZRAEL: Konačno saslušana Dijana Hrkalović, ali odbila poligraf!

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, saslušana je u SBPOK-u, povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaju "Večernje novosti". Ona je, poput Slaviše Kokeze takođe odbila poligraf, pišu mediji.

Dijana Hrkalović (foto: Jutjub)

Dijana Hrkalović ipak nije pobegla u Izrael, kako su to javljali režimski mediji. Bila je sveo vreme na slobodi, a još je danas saslušana u pratnji dva advokata!

Juče je priveden Slaviša Kokeza, dugogodišnji prijatelji i saradnik predsednika države i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a danas je saslušana i Dijana Hrkalović koja je nekada žarila i palila u MUP-u.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je javnosti poznata zbog povezanosti sa ubijenim vođom Partizanovih navijača Aleksandrom Stankovićem poznatijim kao Sale Mutavi. Kada je ubijen, na lice mesta je navodno došla i tadašnja prava ministarka policije Hrkalović, koja je na vrlo emotivan način reagovala na ubistvo. Saleta Mutavog je na mestu glavnog bosa zamenio Velja Nevolja. Veza države sa njegovim kriminalnim gangom je postala još očiglednija.

Hrkalović se našla pod svetlom kamere 2018. godine na lokalnim izborima u Lučanima, kada su otkriveni džipovi bez saobraćajnih oznaka koji su patrolirali Dragačevom i pretili građanima da moraju da glasaju za SNS.

Povodom 27. rođendana Nezavisnog sindikata policije predsedavajući predsedništva Velimir Lukić i član predsedništva Srđan Jovanović uručili su plaketu Državnom sekretaru MUP-a Dijani Hrkalović u "znak zahvalnosti na pruženoj nesebičnoj pomoći i podršci u realizaciji programskih načela sindikata", kako piše na plaketi.

Vučić je žedan krvi i haosa, a roditelji nestalih mladića mole ga da ne objavljuje snimke kako njegovi dojučerašnji pajtaši njihovoj deci seku glave i čereče udove, opširnije OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA