Najnovije

Zna se ko je napravio haos - završni čin može biti veliki rat!

Novinar Siniša LJepojević bez straha iznosi svoje viđenje o aktuelnoj pandemiji Kovid-19 zbog čega je jedan njegov intervju obrisan od Jutjuba. Ipak cenzura nije uplašila LJepojevića i u novom intervju za Helm Kast on ponavlja detlje o nastanku virusa, stavove o vakcniaciji i žestoko kritikuje Svetsku zdravstvenu organizaciju.

Siniša LJepojević (Foto: Helm Kast)

LJepojević je u prvom delu intervjua govorio o geopolitici, odnosima SAD, Kine i Rusije. On je ukazao da SAD nemaju više kapacitet za rat sa većim silama poput Kine i Rusije i da sada pokušavaju da pokrenu sukobe u zemljama tzv. “trećeg sveta” poput Etiopije.

- U toku je smena ekonomskog lidera sveta, nekad su to bile SAD a sada je to Kina – kaže LJepojević i da je ta promena glavni razlog histeričnih poteza SAD i pokušaja da se siutacija prokrene.

LJepojević komentariše sukob SAD sa Rusijom i pritiske Vašingtona na EU. Po njemu glavna žrtva ekonomskih sankcija prema Rusiji nije sama Rusija već nemačka privreda.

On sa rezervom gleda na kineske investicije u Srbiji postavljajući pitanje da li je ta vrsta industrije i lokacije koje se biraju zaista potrebna Srbiji.   

Drugi deo intervjua sa LJepojevićem, zbog cenzure na Jutjub, objavljen je na platformi Odisej.

LJepojević iznosi podatke o nastanku virusa u labaratoriji u Severnoj Karolini, kao i nastavku rada na virusu u Teksasu i Vuhanu. On i dalje stoji na stanovištu da je to deo plana i da se širenje i efekti virusa ciljano pojačavaju u određenim zemljama i regionima. LJepojević ukazuje na moguću vezu širenja virusa i avionskog goriva.

On je objasnio da se završni čin ove svetske krize još čeka a da bi on mogao da bude veliki rat.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA