Najnovije

KADA SNAGA SRETNE BRZINU: POCO predstavlja dva flegšip telefona „Prava zver“ POCO F3 i POCO X3 Pro

Uz vrhunske procesore, ekran i kvalitetan zvuk POCO F3 nudi moćne performanse i zabavu, dok je POCO X3 Pro sveobuhvatna nadogranja po meri prilagođena gejmerima.

POCO X3 Pro. (Foto: Jutjub)

POCO Global je danas predstavio dva flegšip telefona – „Prava zver“ POCO F3 i novi POCO X3 Pro

Sa Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G  mobinom platformom, POCO F3 privlači pažnju kao najdominantniji uređaj brenda do sada. POCO F3 je takođe opremljen 6.67" E4 AMOLED DotDisplayom-om sa brzinom osvežavanja od 120Hz, kao i Dolby Atmos® audio tehnologijom. Moćan ali tanak i lagan, POCO F3 je u ligi sa vrhunskim flegšip modelima.

POCO F3 Pro zadržava vrhunske karakteristike zbog kojih je njegov prethodnik postao vrhunski izbor za gejmere i tehničare, ali se može pohvaliti još boljim performansama sa jednom od najsnažnijih 4G mobilnih platformi trenutno na tržištu: Qualcomm® Snapdragon™ 860 mobilnom platformom. Sa nadograđenom brzinom, kapacitetom za skladištenje i opcijom RAM-a, POCO X3 Pro podiže iskustvo gejminga na nivo bez premca po ovoj ceni.

"Od 28. februara 2021. godine, PPOCO je isporučio ukupno 13 miliona pametnih telefona od početnog predstavljanja POCO F1 2018. godine. A konktretno globalne isporuke samo POCO X3 NFC premašile su 4 miliona uređaja u roku od 7 meseci”, rekao je Kevin Kju, šef POCO Global-a. “Ovog puta nastavićemo POCO-ov uspeh donoseći vam tačno ono što vam treba i više."

“Uzbuđeni smo što podržavamo POCO u predstavljanju dva neverovatna nova proizvoda, POCO F3 i POCO X3 Pro, koji uključuju Snapdragon 870 odnosno 860. Ove platforme su dizajnirane da pruže moćna iskustva povezivanja, povišenog gejminga i briljantne mogućnosti kamere za podršku vrhunskog iskustva mobilnog telefona za korisnike širom sveta”, rekao je Kedar Kondap,  potpredsednik za upravljanje proizvodima, Qualcomm Technologies, Inc.  

POCO F3 – Prafa zver

Zverske performanse: Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G mobilna platforma POCO F3 igra u velikim ligama sa najsnažnijim uređajem brenda do sada, a pokreće ga Snapdragon 870 5G mobilna platforma. Uređaj karakteriše nadograđeni Qualcomm® Kryo™ 585 CPU takt osnovnog jezgra brzine do 3.2 GHz, što je vodeća brzina takta osnovnog jezgra u industriji. Uz ultra brzi Qualcomm® Adreno™ 650 GPU, POCO F3 pruža vrhunsko iskustvo gejminga. Uparen sa LPDDR5 RAM i UFS 3.1 skladištem, flegšip postavka garantuje veće brzine čitanja i pisanja za multitasking. Poboljšane performanse otelotvorene su u njegovom visoko efikasnom 7nm procesoru, kao i u LiquidCool Technology 1.0 Plus koji omogućava uređaju da postigne trajne vrhunske perfomanse. 

POCO F3 zadovoljava sve najnovije standarde u povezivanju, sa Snapdragon X55 5g Modem-RF sistemom za munjevito 5G povezivanje* sa podrškom za većinu globalnih mrežnih opsega. Uređaj takođe podržava Wi-Fi 6, stavljajući ga u rang sa vrhunskim pametnim telefonima.

Zver 6.67" AMOLED ekran i vrhunski dizajn

Visoka brzina osvežavanja od 120Hz POCO F3 pruža neviđenu glatkoću prilikom gejminga na velikom AMOLED ekranu od 6.67". Ova zver takođe ima jednu od najsitnijih tačaka u industriji sa samo 2.76mm. Pored toga, brzinu uzorkovanja na dodir od 360Hz i fino podešeni algoritam dodira omogućava telefonu da izuzetno brzo reaguje na dodir prsta. MEMC tehonologija, dodajući do 60fps, dodatno poboljšava glatkoću video sadržaja. HDR10+ sertifikovani ekran, zajedno sa True Display i True Color karakteristikama, pruža zaista ugodno iskustvo gledanja uz živopisne i tačne boje. Štaviše, nadograđeni E4 materijal donosi vrhunsku osvetljenost ekrana na 1300 nita i pomaže u smanjenju potrošnje energije za 15% u poređenju sa E3 materijalom prethodne generacije.  

Napravljen od neklizajućeg materijala i tanak samo 7.8mm i 196 grama težak, uređaj se oseća ugodno i sigurno u ruci. U isto vreme, Corning® Gorilla® Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani daje telefonu čvrstu zaštitu.  

Zverska zabava uz Dolby Atmos®, trostruko podešavanje AI kamere i još mnogo toga

Sa postavkom dvostrukog zvučnika sa donjim glavnim zvučnikom i sekundarnim zvučnikom na vrhu, POCO F3 proizvodi vrhunski zvuk visoke definicije. POCO F3 je prvi uređaj ovog brenda koji poseduje tehnologiju zvuka Dolby Atmos®**, podižući kvalitet zvuka za potpuno uživanje u gejmingu, video zapisima i muzici, bez obzira da li slušate krož slušalice ili ugrašene zvučnike.  

"Mi u Dolby-u, radujemo se predstavljanju POCO F3 serije, jer ne samo da smo oduševljeni što smo proširili izvanredno Dolby Atmos iskustvo na pametne telefone iz POCO-a, već smo i ponosni na spektakularni POCO-a koji je omogućio vrhunsko iskustvo na POCO F3” rekao je Maheš Balakrišnan, potpredsednik za audio poslovanje, Consumer Entertainment Group u Dolby laboratorijama. 

Trostruko podešavanje AI kamere POCO F3 I bezbroj inovativnih funkcija kamere pomažu u otkrivanju veština fotografisanja. Zadnje kamere sastoje se od glavne kamere od 48MP sa 1.6 milimetarskim 4u1 velikim pikselom, ultra širokog sočiva od 119° I telemakro kamere od 5MP koja podržava auto fokus od 3cm do 7cm. Ova fino podešena kombinacija omogućava zapanjujuće slike visoke rezolucije i detaljne slike, što znatno poboljšava svestranost kamere. Prednja kamera od 20MP takođe podržava selife u noćnom režimu. 

Za razliku od većine pametnih telefona sa dva mikrofona, POCO F3 ima postavku sa tri mikrofona i dolazi sa Audio Zoom funkcijom. Prilikom snimanja video zapisa, namenski treći mikrofon sa zadnje strane omogućava uređaju da “zumira“ zvuk zajedno sa slikom, snimajući jasan zvuk udaljenih scena i znatno poboljšani prijem zvuka tokom snimanja. U međuvremenu, linearni haptički motor X osi pruža kratke, oštre vibracije da bi upotpunio flegšip iskustvo. 

POCO F3 se napaja iz ne tako obične baterije. Baterija od 4,520mAh (typ) puni se munjevitom brzinom zahvaljujući Middle Middle Tab (MMT) tehnologiji koja efikasnije usmerava električnu struju u uređaj. Sa brzim punjačem od 33W u pakovanju, uređaj se može napuniti do 100% za samo 52 minuta***.

POCO F3 dolazi u tri boje, Arctic White, Night Black i Deep Ocean Blue. Dolazi sa dve varijante skladišta - 6GB + 128GB and 8GB + 256GB. 

6GB + 128GB: Preporučena maloprodajna cena od €349 putem zvaničnih kanala e-trgovine. 

8GB + 256GB: Preporučena maloprodajna cena od €399 putem zvaničnih kanala e-trgovine. 

Oba će biti dostupna za kupovinu putem interneta već od €299, odnosno €349.

Dostupnost proizvoda detaljne i informacije o prodaji u vašem regionu potražite na po.co.

POCO X3 Pro – Tačno ono što vam treba i više

POCO X3 Pro odlikuje se flegšip performansama, uz Qualcomm® Snapdragon™ 860, jednu od najsnažnijih 4G mobilnih platformi trenutno na tržištu. Ova platforma sadrži Kryo™ 485 CPU koja se može pohvaliti 7nm tehnologijom obrade za vrhunske performanse do 2,96GHz, zajedno sa Adreno™ 640 GPU za poboljšani prikaz grafike. U ovoj kombinaciji, platforma vam omogućava uživanje u izuzetno glatkom, visokokvalitetnom gejmerskom iskustvu, čak i kada igrate 3D igre sa visokim podešavanjima. 

Uz poboljšani UFS 3.1, uređaj nudi veću brzinu čitanja i pisanja, tako da ne morate dugo čekati da biste učitali datotke, igre i aplikacije. Uređaj takođe poseduje LiquidCool Technology 1.0 Plus – rashladno rešenje upakovano u uvećanu bakarnu toplotnu cev i više slojeva grafita koji zajedno rade na smanjenju toplotnog kapaciteta uređaja.

Munjevite reakcije – Super glatki prikaz i jedinstveni dizajn za vrhunsko igranje

POCO X3 Pro zadržava zapanjujući 6.67" FHD+ DotDisplay sa brzinom osvežavanja od 120Hz i brzinom uzorkovanja na dodir od 240Hz, osiguravajući super odzivno iskustvo gejming sa malim kašnjenjem. Ekran koristi DynamicSwitch za optimizaciju brzine osvežavanja za različite aplikacije. Ekran POCO X3 Pro ima nadograđenu zaštitu sa Corning® Gorilla® Glass 6.

Najnoviji uređaj ističe se prefinjenim dizajnom sa tri nove privlačne boje. 3D zakrivljena leđa privlače pažnju sa završnicom koja prelepo hvata svetlost pod različitim uglovima, trendy izgled koji se elegantno uklapa sa smelim POCO logotipom i vertikalnom završnom linijom “prugom koja prolazi kroz sredinu. Takođe, POCO X3 Pro ima lako dostupan i tačan bočni senzor otiska prsta.

Ostanite u igri – Izuzetno dugo trajanje baterije i brzo punjenje od 33W

Oprostite se od nervoze oko prazne baterije – POCO X3 Pro je opremljen baterijom ultra velikog kapaciteta 5.160mAh (typ) i nudi trajanje baterije do dva puna dana***. Ugrađena MMT tehnologija i brzi punjač od 33W u pakovanju osiguravaju da se uređaj puni munjevitom brzinom. 

Dvostruka postavka gornjeg i donjeg zvučnika pruža zapanjujući flegšip nivo zvuka za strimovanje i gejming, koji je uparen sa živahnim vibracijama generisanim precizno podešenim linearnim motorom Z-ose uređaja, napravljenim za zadovoljavajuće igranje.

Uhvatite trenutak – detajne slike uz podešavanje četvorostruke kamere

POCO X3 Pro je kao vaš džepni videograf sa potpunim podešavanjem zadnje četvorostruke kamere i bezbrojem značajnih funkcija kamere. Glavna kamera od 48MP koja podržava 1.6um 4u1 super piksele omogućava jasne i zapanjujuće detaljne slike. Ultra širok objektiv kamere od 119° nudi noćni režim tako da se prekrasni snimci pejzaža ili grupne fotografije mogu snimiti čak i u uslovima slabog osvetljenja. Makro kamera i senzor dubine nude dodatnu svestranost i mogućnosti kamere.

POCO X3 Pro, sa tri boje Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze, dolazi u dve varijante - 6GB + 128GB i 8GB + 256GB. 

6GB + 128GB: Preporučena maloprodajna cena od €249 putem zvaničnih kanala e-trgovine. 

8GB + 256GB: Preporučena maloprodajna cena od €299 putem zvaničnih kanala e-trgovine. 

Oba će biti dostupna za kupovinu putem interneta već od €199 odnosno €249.

Dostupnost proizvoda detaljne informacije o prodaji u vašem regionu potražite na po.co

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA