Najnovije

TRAMP OPLEO PO BAJDENU: "Znao sam da će pasti... Zapitate se da li on razume šta potpisuje!"

Nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp još jednom je kritikovao DŽoa Bajdena i opet se osvrnuo na nedavni incident kada je taj državnik pao prilikom ukrcavanja na avion za Atlantu.

Donald Tramp. (Foto: Flickr)

- Zapravo sam očekivao to - kazao je Tramp u intervjuu za Newsmax povodom situacije kada je američki predsednik pao tri puta penjući se uz stepenice kako bi ušao u avion u bazi Endrjuz.

- Kada sam išao uz rampu u Vest Pointu, koja je kao parče leda, bez ograde, bez ičega... Hteo sam da idem centimetar po centimetar jer poslednja stvar koju sam hteo jeste da se sapletem kao Bajden. Taj pad je bio užasan, a nije bio samo jedan, bilo ih je tri - dodao je Tramp, a prenosi "New York Post".

Bivši predsednik SAD, koji je izgubio upravo od Bajdena na izborima u novembru prošle godine, smatra da veruje da prvi čovek Amerike ima "mentalni pad" i da je previše zbunjen da čita papire koje zbog funkcije mora da potpisuje.

- Nešto se tamo dešava, ludo je... i onda se pitate da li on razume stvari koje potpisuje, zato što je ovo gore nego što je to bilo sa Bernijem Sandersom u najgorem stanju. Nikada nismo mislili da ovako nešto može da se desi. Sanders na steroidima ne bi potpisivao šta ovaj čovek potpisuje - kazao je Tramp.

Nekadašnji prvi čovek Amerike je u više navrata tokom izborne kampanje prošle godine govorio za Bajdena (78) da je mentalno "otišao" i tvrdio da su Demokrate zainteresovane da iskoriste 25. amandman i da ga ubrzo posle izbora zamene sa potpredsednicom Kamalom Haris.

Tramp je u intervjuu kazao da i dalje veruje da je to moguće, osvrtajući se na gaf od prošle nedelje kada je Bajden nazvao Kamalu kao "predsednicu Haris".

- To je tako... Ovo je ozbiljna stvar i nadam se da se ovako nešto neće desiti - kazao je Tramp.

Podsećanja radi, Tramp je nedavno govoreći pred ljudima u odmaralištu Mar-a-Lago o Bajdenovom padu "da nije od njega izgubio izbore".

BIA ga uhapsila da sakrije da su Darija i Vulin lumpovali u kafani za hiljade evra! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA