Najnovije

BAJDEN TOTALNO POGUBLJEN! Predsednik SAD koristi puškice kada se obraća javnosti, ali ipak zamuckuje i ne zna o čemu govori! (VIDEO)

Slike sa prve konferencije za medije DŽoa Bajdena, otkako je postao predsednik SAD, pokazuju da je lider koristio i tzv. puškice.

DŽo Bajden. (Foto: Jutjub)

Tačnije, čini se da je imao specijalno izrađene brošure sa podacima koje je trebalo da ga podsećaju šta treba da govori, međutim, uprkos tome, nije se najbolje snašao.

Više puta se "pogubio" i pogrešno navodio mnoge činjenice, a gubio je i tok misli.

Bajden (78) viđen je kako drži jedan list na kojem su portreti novinara koje je pozvao na konferencije za štampu, a koji su označeni brojevima.

Iako je pred sobom imao podatak da su SAD na 13. mestu po razvoju infrastrukture, Bajden je najpre rekao da su SAD zauzele 85. mesto na svetu u infrastrukturi.

I dalje mislim da se većini Amerikanaca ne sviđa činjenica da smo sada na 85. mestu na svetu po infrastrukturi. Mislim, pogledajte “, rekao je, pre nego što je kasnije zaokružio i pojasnio: "Globalno smo na 13. mestu po infrastrukturi."

Zatim, nakon što je četiri minuta govorio o talasu migranata na granici, primetio je: "I drugo što radimo, mogao bih da dodam ...". Potom je "presekao" i pitao: "Dajem li vam predugo odgovor? Jer, ako ne želite detalje ... Ne znam koliko detalja želite o imigraciji.... Možda ću se tu zaustaviti.

Na jednoj od Bajdenovih puškica pisalo je "Kina troši tri puta više na infrastrukturu od SAD!, kao i "Više od trećini mostova u SAD (231.000) potrebna je popravka. Na društvenim mrežama mnogi su sugerisali da je Bajden tačno znao šta će ga određeni novinari pitati, pa je već imao spremljene odgovore koje je pročitao od reči do reči.

Kina preti osvetom zbog bombardovanja Srbije! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA