Najnovije

Aleksandar Vučić – Eliot Nes ili Al Kapone?

Kakva je veza Aleksandra Vučića sa klanom Velje Nevolje i da li je Vučić borac protiv mafije ili vođa mafije bila je tema nove uživo debate na Helm Kastu u kojoj su učestvovali osnivač pokreta LJubav Vera Nada“ Nemanja Šarović, advokat i potpredsednik „Dosta je bilo“ Vojin Biljić i predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Vojin Biljić je podsetio da je predsednik DJB Saša Radulović još 2017. godine podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog veza sa Veljkom Belivukom ali da ta prijabva stoji u Tužilaštvu već četiri godine. Biljić je kao najveći problem naveo loše stanje u sudstvu i tužilaštvu, a Srbiju uporedio sa porobljenom kolonijom.

Nemanja Šarović je rekao da Aleksandar Vučić snosi odgovornost za nastanak klana Velje Nevolje i da je taj klan dobijao zaštiti u državnih organa kojima upravljaju ljudi iz SNS.

Miroslav Parović rekao je da je kriminalni klan Velje Nevolje bio samo jedan od klanova koji rade za SNS, navodeći čitav niz kriminalnih grupa koje u pojedinim regionam obavljaju poslove za vladajuću stranku. On je naveo i neka konkretna imena.

U emisiji je diskutovano o fotografijama Danila Vučića sakriminalcima, aferi prisluškivanje, sukobu unutar SNS, spoljnim uticajima na dešavanja u Srbiji i drugim aktuelnim temama.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA