Najnovije

MLAĐAN ĐORĐEVIĆ: Pošta Srbije da objasni zašto i po čijem nalogu nam otvara pošiljke!

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević obratio se javnosti u pisanom saopštenju da bi ukazao na, kako kaže, kršenje zakona od strane JP Pošta Srbije. Naime, ovaj pokret je prošle nedelje započeo masovnu kampanju lepljenja nalepnica sa likom Aleksandra Vučića i natpisom „izdajnik“ po celoj Srbiji, a nakon što im je transparent takve sadržine oduzet od strane policije za vreme obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja, 24. marta.

Mlađan Đorđević. (Foto: Jutjub)

Đorđević je tada na konferenciji za štampu rekao da „istina ne može da se sakrije“ i da će umesto jednog oduzetog transparenta, ovaj pokret distribuirati i zalepiti milion nalepnica iste sadržine širom zemlje.

„Akcija je započela odlično, javile su nam se na stotine ljudi da doniraju novac za akciju i da im pošaljemo pakete nalepnica. Međutim, bili smo neprijatno iznenađeni kada smo dobili obaveštenje od mnogih naših simpatizera i aktivista širom zemlje da su njihove pošiljke otvarane i da nalepnice nedostaju“, objašnjava predsednik Oslobođenje.

Đorđević kaže da su takve izveštaje dobili iz Lapova, Leskovca, Požarevca, Sombora i još nekoliko gradova, te ističe da se očigledno radi o „koordinisanoj akciji režima“ u kojoj se protivzakonito oduzima promotivni materijal.

„Pošte Srbije nemaju zakonsko pravo da otvaraju pošiljke i da na taj način narušavaju privatnost komunikacije. Ovo je čista zloupotreba od strane režima“, kaže on.

Đorđević je pozvao na odgovornost direktora Pošte Zorana Đorđevića, naglasivši da pokret Oslobođenje zahteva objašnjenje zašto i po čijem nalogu se otvaraju pošiljke i oduzima materijal.

„Očigledno je naša akcija izazvala paniku u redovima režima. Ovo nas neće zaustaviti, pozivamo građane da se jave našem pokretu i priključe ovoj akciji“, ističe lider Oslobođenja.

Ruska armija postaje nepobediva, NATO neće smeti ni da pisne! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA