Najnovije

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Aca Lukas se razvodi!

BEOGRAD - Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode se posle pet godina zajedničkog života, piše Kurir.
Aca Lukas (Foto: JuTjub)

Aca Lukas (Foto: JuTjub)

Pevač je pre tri dana preko svog advokata Prvom osnovnom sudu predao zahtev za pokretanje parnice, a kao glavni razlog za ovakvu odluku naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vreme. - Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, seo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se svim silama potruditi da sačuvaju intimnost od medija - kaže pevačev prijatelj. Vuksanović se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja ćerka Viktorija. Iako više ne boravi na staroj adresi, Lukas svakodnevno obilazi ćerku, piše Kurir i navodi da pevač nije želeo ni da potvrdi ni demantuje ta saznanja.
Pročitajte još:Pohvalila se na Instagramu: Koliko je botoksa dovoljno da je zadovolji (FOTO)KRIV ZA PLAGIJAT: Bregović mora da plati milion evra za „Arizona drim“!
- Ne želim da pričam o svom privatnom životu - bilo je sve što je Lukas rekao. S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Sonja nije se javljala na pozive novinara Kurira niti je odgovarala na poruke. U njeno ime izjavu je dao advokat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa. - Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa deteta - rečeno nam je u advokatskoj kancelariji „Veselinović“. Izvor: Kurir / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA