Najnovije

Za ljubitelje knjiga časopis na poklon: "Uz knjige se lepše raste, ali nas one istovremeno i ne puštaju da odrastemo!"

April je mesec u kome se obeležavaju dva vrlo važna datuma za svet književnosti: 2. april – Međunarodni dan knjige za decu i 23. april – Svetski dan knjige. LJubav prema knjigama, čitanju i pisanju za izdavačku kuću "Laguna" predstavlja stalnu inspiraciju, ali ovi datumi su ih dodatno motivisali da čitaoce izdvoje neke od najboljih saveta pisaca o pisanju i da „prošetaju“ svetom u potrazi za najlepšim bibliotekama.

Foto-Laguna

April je mesec u kome "Laguna" već šestu godinu organizuje manifestaciju "Dečji dani kulture", pa su ovaj broj Bukmarkera u velikoj meri posvetili najmlađim čitaocima. Urednik izdanja za decu u Laguni Zoran Penevski napisao je sjajan tekst u kome deci objašnjava a nas starije podseća, zašto je čitanje dragoceno i kako nam knjige oplemenjuju, pa i menjaju život.

Uživaćete i u odličnim intervjuima sa Ildefonsom Falkonesom, kao i u razgovoru sa Vedranom Rudan o romanu „Dnevnik besne domaćice“, koji hrvatska spisateljica naziva „knjigom svog života“.

U novom broju pripremili su novu rubriku "Zabeleženo na Instagramu", koju otvara prikaz knjige „Devojka sa bisernom minđušom“ poznatog bukstagramera Marka Kovačevića.

Saznaćete i koliku važnost knjige imaju u domu poznatog muzičko-bračnog para Ane Štajdohar i Nikole Demonje.

Među stalnim rubrikama nalaze se odlične priče o knjigama koje volite i koje ćete voleti.

Od ponedeljka 19. aprila časopis Bukmarker dobićete na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA