Najnovije

POČEO MEĐUSTRANAČKI DIJALOG BEZ STRANACA: Evo ko sve učestvuje (VIDEO)

U Skupštini Srbije počeo je prvi sastanak u okviru međustranačkog dijaloga koji se odvija bez prisustva stranaca, a prisustvuje mu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Narodna skupština (Foto: srbija.gov.rs)

Vučića je dočekao predsednik Parlamenta Ivica Dačić koji je pokrovitelj tog dijaloga .

Na sastanku su predstavnici vladajuće koalicije - SNS, iz SPS-a Đorđe Milićević i Žarko Obradović, predsednik Pokret socijalista Aleksandar Vulin, PUPS, JS, Predsednik SPAS Aleksandar Šapić, a tu su i predstavnici Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić i iz SVM Elvira Kovač.

Prisustvuju i predstavnici opozicionih stranaka i pokreta - Čedomir Jovanović, lider LDP-a, Saša Radulović predsednik Pokreta Dosta je bilo, lider Pokreta Dveri Boško Obradović, Milica Stamenkovski iz Pokreta Zavetnici, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj, predsednik DSS Miloš Jovanović, predsednik POKS-a Žika Gojković.

Predsednik parlamenta Ivica Dačić, pod čijim se pokroviteljstvom održava međustranački dijalog, ranije je najavio da će učestvovati 26 stranaka i da će biti zatvoreno za javnost.

Planirano je da se održi i međustranački dijalog uz prisustvo posrednika iz Evropskog parlamenta, a detalji o tom sastanku trebalo bi da budu poznati 7. maja.

O hibridnom režimu u Srbiji pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA