Najnovije

KRIVOKAPIĆ BIO MILOV FUNKCIONER, ĆUTAO I PRIMAO PLATU: Stavljao u džep skoro 4000 evra mesečno! (FOTO)

Zaveden kao funkcioner vlade Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, Krivokapić je stavljao u džep skoro 4000 evra mesečno! Na tim primanjima bi mu zavidele i neke svetske javne ličnosti, kamoli prosečni univerzitetski profesor u Crnoj Gori.

Zdravko Krivokapić. (Foto: Vlada CG)

Crnogorski premijer je veoma dugo uživao velike privilegije od DPS-a i zato ne čudi što se mnogo ne brani kad ga napadaju da je glasao Mila u prethodnom periodu. On je čak jednom prilikom kazao za medije da razume građane koji ranije nisu videli alternativu DPS-u! Možda u tome leži odgovor mlake i mlitave reakcije vlade koju predvodi u obračunu sa prošlim sistemom.

U Skupštini Crne Gore, Krivokapić je na premijerskom satu dobio packe upravo za ovaj slučaj. Poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević ga je prozvao da ga je kao tadašnji ministar birao za vladinog funkcionera! Krivokapić je snuždeno pokušao sebe predstaviti kao vanrednog stručnjaka koji je trebao DPS-u, a ne oni njemu, kako bi osmislio mašinu za putovanje kroz vreme!

Međutim, teško je zaključiti da je Krivokapić bio takav stručnjak ukoliko pravi kardinalne greške u javnim nastupima, brkajući padeže i termine. Za ogromni novac koji je dobijao od Mila, njegov doprinos crnogorskoj nauci ostao je nepoznat domaćoj i međunarodnoj javnosti. Ono što nije nepoznato je da Krivokapić i njegova porodica nisu živeli skromno i nisu marili za crnogorsku sirotinju.

Završen proces protiv Handkea! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA