Najnovije

"JEL TAKO BILO SRĐANE?" Voditelj nije smeo da mu protivreči, a Vučić sada odvalio novu laž (VIDEO)

Naravno da je bio lapsus, mislio sam na 2019. godinu i to oni dobro znaju - pokušao je danas da se opravda i izvadi za laž koju je izrekao, Aleksandar Vučić, da prošle godine nije bilo izbora. Ovim je Vučić opet slagao javnost, jer vrlo dobro zna da 2019. godine nije bilo državne pomoći građanima u iznosu od 100 evra, šta je, takođe, sporno.

Vučić i novinar koji ne sme da mu se suprotstavi (foto: Tviter video printskrin)

Aleksandar Vučić je danas, prilikom otvaranja petlje "Batajnica", opet pokušao da srpsku javnost obmane i napravi je ludom i glupom. Naime, on je okupljenim novinarima rekao da je na TV Pink u emisiji kod Srđana Predojevića napravio lapsus kada je rekao da prošle godine nije bilo izbora.

Međutim, da je naprednjački lider opet obmanuo javnost "vadivši" se na lapsus, svedoči sam razgovor domaćina emisije i gosta koji je tekao ovako:

- Osim zdravih suplemenata, najstariji će dobiti i novčanu pomoć. Kada je predsednik tako darežljiv, deo javnosti se zapitao, da li sledi još neko iznenađenje? Recimo, izbori možda već na jesen? Pa, jeste li Vi zaista u predizbornoj kampanji, pa sve ovo što nam govorite radite u tom cilju ili… - upitao je Predojević.

I... Evo kako predsednik ubeđuje građane u svoj imaginarni svet.

- Pa ljudi, to su govorili i prošle godine, kada smo davali one helikopter pare po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu rekli - biće izbori? Je l' tako bilo, Srđane? Pa, je l' tako bilo? Pa, jeste. Pa, jesu bili neki izbori? Pa to je svake godine priča ista, šta god da uradite, šta god da napravite, šta će drugo da kažu - odgovorio je Vučić.

I sad, ako i zanemarimo autoritativan ton kojim je Vučić gotovo ubedio Predojevića da prošle godine u junu nije bilo izbora, te je domaćinu ostalo samo da zaćuti, nije moguće da je Vučić mislio na 2019. godinu, jer te godine nije stanovništvu davana tzv. pomoć od 100 evra.

Ovim se srpski gospodar upleo kao pile u kučine u nove laži, kojim pokušava da prikrije stare. Ipak, srpska javnost nije toliko glupa i luda, bar većinski, da bi pala na fore Aleksandra Vučića.

Zato mu po ko zna koji put poručujemo "U laži su kratke noge", kao uvek kad napravi "lapsus". A vrlo im je sklon.

Osim ako nije rekao istinu. A to znači da je svestan da oni izbori iz 2020. godine i nisu bili izbori, već falsifikat izbora, odnosno predstava da kao navodno građani biraju, a zapravo su rezultati bili unapred isprojektovani. 

A možda Vučiću vreme leti toliko brzo, da mu se 2020. čini tako daleko, da se i ne seća tih izbora. Predsednik toliko puno radi, i toliko mu se lepih stvari izdeašvalo, kao da je prošlo sto godina, a ne jedna. Jedino narodu Srbije godina prođe, dan nikada.

A predsednik Srbije preko svog omiljenog ministra zdravlja sprema se da uvede teror obavezne vakcinacije, o tome OVDE.

Izvor: Direktno, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA