Najnovije

ŽENE OTVROLILE DUŠU: S kojim tipom muškaraca je vođenje ljubavi najbolje, i šta garantuje žestok vrhunac

Dok se svađaju oni koji smatraju da je za dobar seks bitna tehnika, i druga strana koja je opsednuta veličinom muškog penisa, istina je da i jedni i drugi… greše.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Uostalom, sve što treba je da pitate žene.

Anketa u kojoj su učestvovale 103 “singl” dame, pokazala je da je ženama u seksu najvažnija muška osobina: smisao za humor.

Muškarci koji su ocenjeni kao duhoviti, odnosno znaju da se našale i vode zanimljive razgovore, su izglasani za najbolje ljubavnike.

A koliko je humor bitna osobina, najbolje pokazuje podatak da su dame izjavile da su šaljivi, kreativni i emocionalno “topli” muškarci ženama češće pružali orgazme, kao i da su sa njima vrhunci – najbolji.

To ima i sasvim logično objašnjenje: veseo karakter kod muškarca i dobro raspoloženje su bitne odrednice oragazama koji se najviše pamte. To sugeriše da humor vodi do bliskosti koja ženama omogućava da iskuse intimnost na mnogo višem nivou.

“Naše istraživanje je pokazalao da su ženski vrhunci mnogo više zavisili od osobina koje potencijalno predstavljaju ulaganje i pažljivost (vernost, emocionalna toplina i duhovitost), nego od klasičnih odlika kao što su geni i muževna građa”, navode autori studije.

Najbolja seksualna iskustva žene su imale sa muškarcima koji su imali pozitivne karakterne osobine.

Tajna žestokog orgazma se krije u ovim muškim osobinama – duhovitost, kreativnost, vernost, toplina i lep miris, i najvažnije, muškarci sa ovim osobinama su se više od ostalih trudili da svoju partnerku dovedu do vrhunca.

Naravno, treba biti i svestan određenih ograničenja u ovoj studiji, a to ističu i istraživači: Naime, teško proceniti koja osobina izgleda zaista najviše doprinosi orgazmu.

Na primer, humor i kreativnost mogu samo da povećaju osećaj privlačnosti, a samim tim, povećava se i verovatnoća orgazma.

Normalno, ne treba zanemariti ni fizičke karaktersitike jaćeg pola, i pojedina istraživanja su pokazala da su ženama veoma važne dve muške osobine: široka ramena i samopouzdanje…

Kako život bez seksa utiče na žene, a kako na muškarce pročitajte OVDE.

Izvor: Objektiv.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA