Najnovije

''PATRIOTE'' BIJU SOPSTVENU VOJSKU: Komite prebile pripadnike VCG (VIDEO)

Pripadnici Patriotsko-komitskog saveza, osim što su pokušali da zaustave vladin automobil u kojem je bila ćerka premijera, pretukli su oficira Raja Čanjka i još jednog vojnika.

''Komite'' (Foto: Jutjub)

Incident se dogodio juče kada su komite blokirale put Nikšić-Podgorica, u Bogetićima.

Oni su zaustavili i autobus koji je prevozio službenike Vojske Crne Gore, a nakon kraće rasprave došlo je i do fizičkog obračuna.

Čanjak je na svom tviter nalogu objavio fotografiju sa raskrvarenim usnama i premijeru Zdravku Krivokapiću poručio da njegova ćerka nije jedina imala neprijatnosti.

"Samo da znate da nije vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, već sam ja kao oficir Vojske ove države i još jedan pripadnik Vojske pretučeni od crnogorskih komita naočigled policije u mestu Bogetići. Može li biti gore i sramotnije od ovoga?", upitao je Čanjak.

Knežević će tražiti saslušanje ministra policije

Jedan od lidera vladajućeg DF-a i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu, Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića u vezi sa incidentom na putu Nikšić-Podgorica u kojem su pretučena dvojica pripadnika VCG.

"Obaveštavam ministra Sekulovića poznatijeg kao Batistuta, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane komita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbednost. Ako neko treba da podnese ostavku onda je to Batistuta", napisao je Knežević na svom tviter nalogu.

Sekulović: Sa zadovoljstvom...

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović izjavio je danas da će sa zadovoljstvom odazvati pozivima za kontrolno saslušanje koje su najavili predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević i funkcioner opozicionog DPS-a Predrag Bošković.

To će, kako je rekao, učiniti ne samo zato što mu je to zakonska obaveza, već i da bi Knežević i Bošković dobili priliku da mu u oči kažu to što imaju.

"Ne mogu, a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne 'trpa' ih u maricu i što deluje bez ikakve diskriminacije i selektivnosti. Ne zamerite, ali osećaj mi govori da vam je teskobno zbog toga, ali i da u tome niste usamljeni", rekao je Sekulović, preneo je portal RTCG.

O obaveznoj vakcinaciji u Srbiji pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA