Najnovije

VUČIĆ LAŽE: Potpisaće zakon o homoseksualnim brakovima, isto kao i dva druga zakona! (VIDEO)

Aleksandar Vučić laže kada kaže da neće potpisati zakon o istopolnim brakovima. On ga može vratiti jednom, ali ako ga Skupština ponovo izglasa, to više ne može učiniti. Ili će ga ostaviti da bude usvojen nakon izbora naredne godine, poručio je Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast u kojoj je pozvao na porodičnu šetnju 15. maja u 15 časova ispred Skupštine Srbije.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Upitan da li je primetio da Vučić nije rekao da neće potpisati druga dva predložena zakona, onaj o rodnoj ravnopravnosti, kao i izmene zakona o zabrani diskriminacije, kazao je da je to dobro zapažanje.

- Oni će na mala vrata uvesti ova dva zakona, koja su možda čak i gora od zakona o istopolnim zajednicama. Oba ta zakona su već u skupštinskoj proceduri i oba su podjednako sporna kao zakon o istopolnim zajednicama, a sva tri zakona su antiustavna, antihrišćanska i antiporodična – istakao je Obradović

Kako je rekao, niko ko misli svojom glavom ne može da poveruje bilo kom Vučićevom obećanju. 

- Ovih devet godina obeležene su bezbrojnim lažnim predizbornim obećanjima i prevarama, tako da to što je rekao da on neće potpisati, jednostavno ne znači ništa – kazao je on.

Naglasio je da LGBT zajednica ne želi da rešava njihove probleme, već „da nametne svoju definiciju braka i porodice“ i uvedu nam „izvitopereni način života, koji je protiv naše tradicije“.

Takođe je rekao da su „Vučićevi bliski prijatelji homoseksualci“.  

Govoreći o ekonomiji i korupciji, on je podsetio da „niko nikada nije odgovrao za uništena preduzeća, banke, industrijske kombinate i rasprodatu državu, kršenje ustava, izdaju Kosova i Metohije…“.

- Ako ne uvedemo takvu vrstu političke odgovornosti sada, onda mislim  da će narod potpuno izgubiti nadu i veru u politiku i političare. Ja sam neko ko nije bio na vlasti, ko nema afere, ko nije upleten u korupciju, i imamo jasan program očuvanja KiM, stavljanja porodice na prvo mesto, ekonomskog i ekološkog patriotizma i mislim da bi taj program podržala većina građana Srbije – rekao je on. 

On je kazao da podržava to što će se Šapićev SPAS utopiti u naprednjački tabor. 

- Svi oni treba da uđu u SNS, ne samo Šapić. Ja ne znam šta čekaju Šešelj, Čeda i Čanak – zapitao se Obradović.

Kako je rekao, brojni scenariji smene vlasti su mogući, pa tako i onaj da narod izađe na ulicu i preuzme vlast. 

- Ovakav zulum se više trpeti ne može, ali stvari će se preokrenuti i oni će odgovarati za pljačku. Građani su žedni pravde – poručio je lider Dveri. 

On je rekao da je Milo Đukanović stvorio SNS, jer je Vučića povezao sa Canetom Subotićem, koji je bio prvi finansijer te stranke.

- Đukanović mnogo zna o Vučiću i zato ovaj mora da ćuti – zaključuje Obradović. 

O skandalu na sastanku MUP-a pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA