Najnovije

„Malorijeve kule – prvo polugodište“: Knjiga uz koju će se deca zabaviti ali i puno naučiti!

Roman čuvene autorke Inid Blajton „Malorijeve kule – prvo polugodište“ u prodaji u izdawu Vulkančića.

Foto: Vulkančić

Inid Blajton, autorka najpoznatijih i najvoljenijih knjiga za decu, među kojima je i bestseler serijal "Pet prijatelja", pisala je i o avanturama devojčice Darel. Prva knjiga serijala "Malorijeve kule – prvo polugodište" našla se pred čitaocima, u izdanju Vulkančića, i namenjena je deci uzrasta od 7 do 9 godina.

Ako je vaše dete volelo da čita "Pet prijatelja", sada je pravo vreme da upozna Darel Rivers, devojčicu koja kreće u prvo polugodište. Kao i na svakom početku, junakinja će se susresti sa brojnim poteškoćama. Ipak, knjiga "Malorijeve kule – prvo polugodište" naučiće svoje male čitaoce da u svemu treba da istraju jer će tako otkriti lepotu prijateljstva i malih nestašluka. Deca će uživati čitajući o zgodama i nezgodama Darel Rivers! Ona je veoma uzbuđena što kreće u novu školu i stiče nove prijateljice. Međutim, u Malorijevim kulama vrebaju brojne nevolje! Hoće li nova učenica uspeti da obuzda nezgodnu narav svoje poznanice Gvendolin, koja svima ide na živce?

Svako dete može da se poistoveti sa nekim od junaka ovog romana, i zato je ova knjiga tako posebna. Zgode i nezgode kroz koje prolazi Darel Rivers mogu pomoći i vašim mališanima na putu kojim koračaju.

Inid Blajton je čuvena britanska autorka koja se svrstava među najpopularnije dečje pisce svih vremena. NJene knjige prodate su u više od šeststo miliona primeraka, i prevođene su na više jezika nego knjige bilo kog drugog dečjeg pisca. Napisala je preko šeststo knjiga i na stotine pripovedaka. Najpopularniji serijal "Pet prijatelja" napisan je pre više od sedamdeset godina. Ona je autorka i drugih omiljenih dečjih knjiga, kao što su "Tajna sedmorka", "Daleko drvo", "Malorijeve kule" i "Nodi". 
 

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA