Najnovije

U filmu "Živ čovek" Đuričku poverena glavna uloga: “Ovo je priča o zbunjenom sredovečnom čoveku koji se i dalje traži"

Posle uspešne premijere na ovogodišnjem Festu, domaći film "Živ čovek", reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković od 20. maja stiže i na redovne bioskopske repertoare.

Foto:Promo

Doživite na velikom platnu ovu duboko emotivnu priču o životu, koju su nam na poseban i iskren način dočarali glumci Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

Glavni glumac Nikola Đuričko je za ulogu Igora Đelića Đele nagrađen „Beogradskim pobednikom” za najbolju mušku ulogu u Glavnom takmičarskom program Festa. Žiri je njegovu kreaciju ocenio kao „jedinstveni glumački izraz kojim nas vodi kroz katarzu glavnog lika koristeći ceo glumački habitus: od suptilnih sredstava pa sve do unutrašnjih tektonskih promena - smrti i njene pobede”.

Reditelj Oleg Novković je o filmu "Živ čovek" rekao: “Ovo je priča o zbunjenom sredovečnom čoveku koji se i dalje traži, o čoveku koji je i dalje mladić i biće mladić do smrti i posle smrti. Ovo je priča o trenutku posle buđenja iz smrti, gde taj čovek odluči da prihvati svoj život i da ga da drugima.”

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA