Najnovije

TEROR: Posle vojske, obavezna vakcina i za medicinare, neka se spremi policija!

Posle protivustavno naredbe da svi pripadnici Vojske Srbije moraju da prime vakcinu protiv korinavirusa ili će dobiti otkaz, i ministar zdravlja Lončar je najavio da bi slična odluka uskoro mogla da se donese i kada je reč o medicinskim radnicima.

Lončar i vakcine (Foto: pixabay. com/ Jutjub)

Po svemu sudeći, posle medicinara, na red bi mogla da dođe policija. A kada država vakciniše organe s kojima vrši represiju i lekare koji leče pacijente, s preostalim, nevakcinisanim narodom će se lakše izboriti. Srbija klizi u opasan scenario sa nesagledivim posledicama.

Vakcinaciju medicinskih radnika smatramo obaveznom, iako odluka nije još doneta i u skladu sa time se i ponašamo, a do sada je vakcinisano oko 80 odsto zdravstvenih radnika, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Prilikom dočeka novog kontigenta kineskih vakcina „Sinofarm”, ministar je, na pitanje Tanjuga da li će biti doneta odluka o obaveznoj imunizaciji medicinskih radnika, odgovorio da će se o tome razmišljati ukoliko se proceni da opada procenat vakcinisanih medicinara.

„Mi za sada imamo 80 odsto vakcinisanih zdravstvenih radnika. Svi zaposleni u zdravstvu su ozbiljni, odgovorni ljudi koji daju primer i drugima”, naglasio je Lončar.

Ono na šta će se ministarstvo fokusirati jeste vakcinacija mladih, kaže ministar i dodaje da se mora razgovarati sa ljudima o tome da ne postoje dokazi i činjenici koji ukazuju na to da je bilo koja vakcina koja se u Srbiji koristi, štetna te da ne izaziva nikakve posledice.

Da li bi Boško mogao da krene Šapićevim putem pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug/ srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA