Najnovije

Nekada ga zaključavali koordinatori SNS-a, sada ih je pobedio i preuzeo vlast u opštini (VIDEO

Predsednik strane Bolja Srbija Dragan Jovanović ispričao je u intervjuu za Pravdu i Helm Kast kako je Topola postala prva opština u kojoj je smenjena vlast Srpske napredne stranke i kojim mehanizmom se treba suprotstavljati Aleksandru Vučiću. Jovanović je ispričao o fizičkom nasilju kojem su izloženi protivnici Vučići po Srbiji kao i da je i sam bio žrtva terora kada su ga naprednjaci zaključali u Smederevskoj Palanci i uz višesatne pretnje prisilili da odustane od izlaska na lokalne izbore u toj opštini.

Dragan Jovanović (Foto: Jutjub)

Jovanović kaže da po smeni vlasti treba odlaziti na vrata vodećim naprednjacima i oduzimati im sve što su pokrali od građana Srbije.

On detaljno objašnjava kako funcionipe SNS i kakva je uloga tzv. koordinatora koji faktički vladaju Srbijom i podnose rasporte Andreju i Aleksandru Vučiću. 

Jovanović je rekao da veruje da će Vučić biti smenjen u naredne tri godine, ali da će bitnu ulogu u tome odrigrati stranci, oni isti koji su Vučića doveli na vlast.

Kako je došlo do toga da čovek koga su napredaci otimali pre par godina, danas preuzima opštinu i njihove odbvornike, i da ga SNS optužuje da on kidnapuje njihove funkcionere saznajte gledajući emisiju:

kako su Kinezi iznenadili američku vojsku, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA