Najnovije

STRAŠNE OPTUŽBE: Vučić znao za ubistva ali nije reagovao (VIDEO)

Predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović kaže da hapšenjem Velje Nevolje kriminal u Srbiji nije pretrpeo nikakav udarac i da su na čelu srpske mafije Aleksandar, Andrej i Danilo Vučić. On je rekao da je Vučić sve vreme znao za ubistva klana Velje Nevolje, ali da je dozvolio hapšenje samo zato što su informacije o zločinima isplivale u javnost i više nije mogao da im daje zaštitu.

Ivan Ivanović (Foto: Helm Kast)

Ivanović je otvoreno u emisiji govorio o kriminalnim poslovima porodice Vučić i SNS-a, načinu na koji ta stranka funkcioniše, kao i o tome koga sve kontrolišu u opoziciji.

Ivanović je rekao da postoji tesna saradnja svih vladajućih političara na Balkanu, da oni zajedno obavljaju kriminalne poslove, da Vučić tesno sarađuje sa Albancima i da im svima odgovara haos koji stvaraju kako bi prikrivali svoje prljave poslove. On tvrdi da su Vučić i Dodik umešani u zataškavanje brojnih ubistava u cilju zaštite njihovih saradnika i njihove dece. 

Ko je Vučićev igrač u opoziciji, koje sve poslove radi Andrej Vučić, na kojoj lokaciji se vode poverljivi razgovori i dogovara kriminal saznajte gledajući emisiju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA