Najnovije

"JEZIVI DŽO" SE VRATIO: Predsednik Bajden šokirao sve kada je učenici osnovne škole rekao da izgleda kao da ima 19 godina! (VIDEO)

Američki predsednik DŽo Bajden optužen je za "jezivo" ponašanje prema devojčici koju je prozvao tokom svoje posete vojnoj bazi u Virdžiniji.

DŽo Bajden. (Foto: Jutjub)

Glavni zapovednik vojske, 78-godišnji Bajden batalio je napisani govor i obratio se devojčici koja ide u osnovnu školu. "Mnogo mi se dopadjau tvoje šnalice", rekao je Bajden devojlici koja je sedela pored pozornice. "Kažem vam, dok je gledam, izgleda kao 19-godišnjakinja dok seti tu kao damica, sa prekrštenim nogama", nastavio je Bajden svoj bizarni govor.

Snimak Bajdenovog uznemirujućeg govora objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je zgražavanje mnogih. "Vaš predsednik, narode... postoji razlog zašto ga ne puštaju da govori", naveo je jedan korisnik.

"Da je ovo Tramp rekao, našlo bi se na naslovnoj strani NJujork tajmsa i bila bil glavna vest na CNN-u", dodao je drugi.

Bilo je onih koji su pokušali da ga odbrane. "On je društveno neprilagođen. Trudi se da bude fin ali ono što je za njega nevino je za druge 'Uh šta??'", naveo je jedan korisnik.

Bajden ima istoriju bizarnih komentara na račun devojaka i žena.

Prošle godine na Floridi, predsednik je grupi mladih plesačica poručio: "Vratiću se i želim ponovo da vidim ove prelepe mlade dame, želim da ih vidim kako plešu kada budu četiri godine starije".

Onda je 2019. jednoj 10-godišnjakinji rekao: "Kladim se da si pametna koliko si i zgodna".

Mediji su ga više puta snimili kako ljubi i grli mlade devojke i žene na javnim događajima.

Tokom njegove predsedničke kampanje, tri žene su ga optužile za nepristojno ponašanje na šta je on odgovorio: "Tokom mnogo godina javnog rada, bezbroj puta sam se rukovao, zagrlio nekoga i pružio im podršku, utehu i nežnost. Nikada, ali nikada, nisam smatrao da se ponašam neprikladno. Ako jesam, pažljivo ću ih saslušati. Ali to nikada nije bila moja namera".

Bivša zaposlena u Senatu Tara Rid optužila ga je da ju je napastvovao kada je radila za njega 1993. godine što je Bajden više puta žestoko demantovao.

"Jezivi DŽo" momenti

Januar 2015. Bajden je snimljen kako ljubi u glavu nećaku Miča Mekonela, dok je njen ujak polagao zakletvu za lidera većine u Senatu.

Januar 2015. Tadašnji potpredsednik snimljen je kako se naginje da šapne nešto mladoj ćerki senatora Krisa Kunsa.

Februar 2015. Bajden je uhvaćen kako pipa Stefani Karter dok je njen suprug Ešton polagoa zakletvu za ministra odbrane. Zbog te fotogragfije, mediji su ga nazvali "jezivi DŽo". Karterova je kasnije rekla da je fotografija uhvaćena van konteksta i da su njih dvoje bliski prijatleji.

Mart 2019. Bivša poslanica države Nevade Lusi Flores optužila je Bajdena da ju je ljubio i pipao na događaju 2014.

April 2019. D.DŽ. Hil je navela da se zbog Bajdena osećala "vrlo neprijatno" kada ju je dodirivao u Mineapolisu 2012.

April 2019. Kejtlin Karuso je tvrdila da ju je Bajden zagrlio "malo previše i predugo" kada je 2016. kao tinejdžerka prisustvovala predavanju o seksualnom napadu.

April 2019. Bajden je objavio snimak u kome navodi da je tokom svoje karijere "uvek pokušavao da održi ljudski dodir".

"To je moja odgovornost, verujem. Rukujem se, grlim ljude. Hvatam muškarce i žene za ramena i govorim im da mogu sve da urade, bez obzira da li su žensko, muško, stari, mladi. Ja sam takav i uvek sam se trudio da im pokažem da mi je stalo do njih i da ih slušam", naveo je Bajden.

Maj 2019. Bajden je 10-godišnjoj devojčici rekao da veruje da je "pametna isto koliko je i zgodna".

Mart 2020. Bivša zaposlena u Senatu Tara Rid optužila ga je da ju je seksualno napastvovao u hodniku 2013. Bajden je žestoko demantovao te optužbe.

Oktobar 2020. Bajden je grupi maloletnih plesačica porulio da će se vratiti i da želi ponovo da ih vidi kad budu starije. "Vraćam se i želim da vidim ove prelepe mlade dame, želim da ih vidim kako plešu kad budu četiri godine starije", rekao je on.

Na Rudniku se sprema katastrofa! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA