Najnovije

"Vučić sigurno potpisuje kosovsku nezavisnost" (FOTO/VIDEO)

Biću apsolutno pod najvećim pritiskom, prokazan i žigosan, ali odmah da vam kažem - neću da potpišem priznanje nezavisnog Kosova - rekao je na sednici GO SNS, Aleksandar Vučić, dodavši da mora da učestvuje u dijalogu sa Prištinom, ali i da želi kompromis.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Međutim, za nekadašnjeg v.d. gradonačelnika Beograda i funkcionera Demokratske stranke, Zorana Alimpića, koji poučen dosadašnjim iskustvom sa izjavama Vučića, koji je svojevremeno tvrdio da se neće kandidovati za predsednika Srbije, pa je to na kraju ipak učinio, Vučićeve reči sa sednice GO SNS su znak da će uraditi suprotno.

Potpisuje, sigurno.

Posted by Zoran Alimpic on Saturday, May 29, 2021

- Potpisuje, sigurno - kratko je prokomentarisao Alimpić na Fejsbuku.

Na to ukazuje i ključna reč koja se stalno provlači kroz Vučićeve izjave o Kosovu "kompromis". Iako niko u Srbiji, sem Vučića, ne zna šta bi bio kompromis po pitanju rešenja kosovskog problema, a on ga ne saopštava, šta god on na kraju bio, Vučić će potpisati.

Dakle, ako se jasno zna stav kosovskih Albanaca, ali i Vučićevih najbližih svetskih prijatelja, o kosovskom pitanju, onda bi i kompromis, kako će to Vučić da predstavi srpskoj javnosti, svakako uključio nezavisnost južne srpske pokrajine.

Očigledno je da Vučiću ističe vreme, ali i kredit kod najuticajnijih predstavnika međunarodne zajednice, koji su mu dali poverenje da stavi tačku na kosovski problem, zato je izuzetno nervozan i ponavlja poluistine i laži kako je bivša vlast kriva za stanje na Kosovu, a zapravo priprema javnost za ono na šta Alimpić ukazuje.

Ovako su građani Beograda odgovorili na anketno pitanje našeg portala "Da li ce Aleksandar Vučić priznati nezavisnost Kosova u Americi?"

Ameri čekaju odobrenje svog predsednika, sve je spremno za napad! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA