Najnovije

"ZA SVAKOG UBIJENOG, BOMBARDOVAĆEMO TEL AVIV" DŽihadisti uputili jezivu pretnju Izraelu, najavljuju krvoproliće! (VIDEO)

Lider palestinskog Islamskog džihada Zijad al Nahala zapretio je Izraelu desetog dana od prekida vatre između Izraela i Hamasa postignutog uz posredovanje Egipta.

Bombardovanje Tel Aviva. (Foto: Tviter video)

„Ubistvo bilo kog našeg komandanta ili vojnika, ma gde on bio, dovešće do toga da odmah odgovorimo bombardovanjem Tel Aviva“, naveo je Zijad al Nahala.

Generalni sekretar Islamskog džihada govorio je u subotu, ponavljajući ranije izjave iranskih generala, navodi Sputnjik internešenal.

Komandant Korpusa iranske revolucionarne garde general Ismail Kani govorio je na ceremoniji u Teheranu, gde je savetovao Izraelce da otkupe kuće koje su prodali u Evropi, Americi i drugde, pre nego što postanu skupe, ukazujući da je vreme da razmisle o napuštanju palestinskih teritorija.

„Savetovao bih svim cionistima da se vrate i otkupe kuće koje su prodali u Evropi, Americi i drugde, pre nego što kuće postanu skuplje nego danas“, rekao je Kani.

Prema njogovim rečima, palestinski otpor pokazao je da, kako je rekao, cionistički režim mora da razmisli o vremenu kada ova zemlja više neće biti pod njihovom kontrolom

Podsetimo, posle 11 dana sukoba, 21. maja na snagu je stupio prekid vatre između Izraela i Hamasa u Pojasu Gaze u kojem je stradalo na stotine ljudi, a oštećeno je mnogo objekata.

Rusi krenuli u žestoko bombardovanje neprijateljskih uporišta! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA