Najnovije

SKANDAL U KOTORU: Bivši vaterpolista Partizana i Zvezde vređao Srbe i urinirao po crkvi!

Nekadašnji vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić napravio je veliki skandal u noći između nedelje i ponedeljka u Kotoru.

Crna Gora. (Foto: Jutjub)

Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić. Kako pišu "Vijesti" Adžić je vređao sveštenikovu suprugu nakon čega je policija morala da reaguje.

Portal "In4s.net" prenosi da je Adžić sa drugovima urinirao po vratima crkve. Supruga kotorskog sveštenika ih je upozorila na nedolično ponašanje, pa je i sama našla na meti bahatih Crnogoraca.

- Pomenutog dana u 20 minuta posle ponoći videla sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram "Hajde da pišamo po crkvi". Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao – "Šta je srpska k*rvo ili d*oljo" - navedeno je u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Ona je otkrila da su nakon toga bacali staklene predmete prema njenoj kući i nastavili da je vređaju i da joj prete.

- Gađaj k*rvu srpsku, ajde ajde, ajde - govorili su, kaže ona.

Kineska raketa pada na zemlju, niko ne zna gde bi mogla da udari! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA