Najnovije

Šta se dogodi kada je mama veštica a tata vilenjak?: „Mirabel sprema nove nestašluke“, najbolja zabava za najmlađe!

Detinjstvo je najlepše uz knjige a "Vulkan izdavaštvo" omogućava da deca odrastaju uz najinteresantnije naslove. „Mirabel sprema nove nestašluke“ samo je još jedno od izdanja koje će oduševiti najmlađe.

Foto-Vulkan

Nova junakinja koja je oduševila mališane od 7 do 9 godina širom sveta stigla je i kod nas, u novim, duhovitim avanturama, "Mirabel sprema nove nestašluke". Autorka Harijet Mankaster, poznata po knjigama o jedinstvenoj Isidori Mun, ovoga puta će nam predstaviti još jednu neobičnu i neodoljivu malu heroinu, Mirabel Starspel.

U svetu prepunom crno-belih podela i suprotnosti kako je biti neko ko ne pripada takvom kalupu? U knjizi "Mirabel sprema nove nestašluke" saznaćete sve o devojčici koja je pola veštica, a pola vila, kao i sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvim jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Mirabel shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno! Mališani će uploviti u avanturu prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka, koja će ih naterati da zavole Mirabel baš kao i Isidoru Mun, njenu rođaku!

Simpatični junaci i njihove neobične avanture oduševiće mališane, jer će moći da se poistovete s njima. Duhoviti obrti i čarobne ilustracije, nestašluci i mnogo magije učiniće da im ovo postane jedna od omiljenih knjiga.

Mirabel je posebna jer je drugačija. NJena mama je veštica, njen tata je vilenjak, a ona obožava magične nestašluke. Došlo je vreme za vilinsku proslavu i tata je rekao Mirabel da mora besprekorno da se ponaša. Ali Mirabel zna da je sve uvek mnogo zabavnije makar uz mrvicu veštičje magije. Da li će Mirabel uspeti da se izbori sa svojom prirodom i ne napravi nikakav nestašluk? Čini se da neće!

„Mirabel sprema nove nestašluke“ dostupna je putem sajta www.vulkancic.rs.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA