Najnovije

Evropski kup za kik boksere: Srbiji prvo mesto po broju osvojenih medalja!

Na Evropskom kupu za kik boksere koji je održan u Karlovcima od 28. do 30. maja reprezentativci Srbije su uzeli učešće u najtežim disciplinama, K1 i low kiku.

Foto:Promo

Nakon burnih događaja u kik boks savezu Srbije, izboru novog selektora i uprave, nagađanja o budućnosti, Srbija je pokazala dominaciju u Hrvatskoj na nedavno održanom takmičenju. 


Novi selektor kik boks reprezentacije Srbije, Srđan Radulović, napravio je pravi potez kada je odlučio da sa novom, podmlađenom reprezentacijom ode na Evropski kup u Hrvatsku.

Mladi reprezentativci su se predstavili u najboljem svetlu. Više od dvadeset zemalja, među kojima su bili Ukrajina, Bugarska, Moldavija i druge zemlje poznate po zavidnom uspehu. Srbija je zauzela prvo mesto  po broju osvojenih medalja.

Čestitam Srđanu Raduloviću na izboru. Čestitam nekim novim klincima koji su definitivno budućnost ovog našeg sporta, izjavila je Stanka Pejović potpredsednik kik boks saveza Srbije. 

Zadovoljstvo nije krio ni selektor Radulović.

Što se tiče trenutnog velikog uspeha reprezentativaca, to će nam biti samo podstrek za bolji rad i da otklonimo sve greške kod podmlađene ekipe, kako bi kroz selekciju odabrali one najbolje, koji će predstavljati Srbiju. U prvom delu godine nas očekuju prvenstva Srbije u fulu i low kick kao i jedno do dva međunarodna takmičenja. Posle letnje pauze, zajednički kamp balkanskih zemalja kao i prvenstvo Balkana.
To će sve biti provere za konačni sastav reprezentacije koja će predstavljati Srbiju na svetskom seniorskom prvenstvu u Italiji u oktobru, kao i na prvenstvu Evrope za juniore u novembru. Ići će samo najbolji na pomenuta međunarodna takmičenja, i neće biti ni jedna zvezda u ekipi niti favorizovanje bilo koga, izjavio je Radulović.

 

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA