Najnovije

Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija”: Uživanje za celu porodicu!

Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija” stiže u bioskope od 19. avgusta u distribuciji Con filma.

Foto: Promo

Drakula i njegova družina vraćaju se ovog leta na veliko platno u izdanju u kome ih do sada nikad niste videli!  Od 19. avgusta bićete u prilici da se družite sa svojim omiljenim čudovištima u potpuno novoj avanturi „Hotel Transilvanija: Transformanija". U sinhronizaciji četvrtog dela na srpski jezik, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. 
 
Nakon što je misteriozni izum Van Helsinga dospeo u ruke simpatičnog Drakulinog zeta DŽonija, usledila je katastrofa! Drakula i njegovi prijatelji pretvorili su se u ljude, dok se DŽoni pretvorio u – čudovište! U svojim novim, neusklađenim telima, Drakula koji je ostao bez svojih moći i DŽoni koji uživa kao čudovište, moraju da se ujedine i krenu na drugi kraj sveta u potragu za lekom pre nego što bude prekasno. Uz pomoć Mejvis i urnebesno zabavnog ljudskog Čopora, moraju da pronađu način da se vrate u svoja prvobitna izdanja pre nego njihove transformacije postanu trajne.
 
U originalnoj verziji filma stari znanci pozajmljuju svoje glasove junacima priče a među njima su: Endi Samberg, Selena Gomez, Ketrin Han, Kigan-Majkl Ki, Stiv Busemi, Dejvid Spade, Brajan Hal, Ašer Blinkof, Bred Abrel, Fren Drešer. Režiju filma potpisuje dvojac koji čine DŽenifer Kluska i Derek Drajmon. U četvrtom delu, tvorac animirane franšize "Hotel Transilvanija" Gendi Tartakovski se potpisuje kao scenarista i izvršni producent.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA