Najnovije

Dugoočekivani film "Zec Petar: Skok u avanturu" stiže u bioskope!

Uživanje za celu porodicu. Na repertoaru domaćih bioskopa od 1.jula.

Foto: Promo

Animirano-igrani film "Zec Petar" pre tri godine osvojio je srca publike širom sveta, a svi obožavaoci ovog ostvarenja u režiji Vila Glaka ove godine imaće priliku da pogledaju i njegov nastavak. Nestašni zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim nestašlucima i avanturama. A kako to izgleda kada želja za pustolovinom izmakne kontroli bićete u prilici da vidite u bioskopima širom zemlje od 1. jula u filmu "Zec Petar: Skok u avanturu!" Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik.
 
Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar otkriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Zeca Petra biće sigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmejati i oduševiti sve generacije gledalaca.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA