Najnovije

HAOS U KRAGUJEVCU: Vulin lično hapsi nevinog čoveka, nasilno mu oduzimaju azil za pse (VIDEO)

Bojan Savić, osnivač i urednik jutjub kanala „Građanska patrola” iznenada se javio iz Kragujevca i rekao da je, kako sam navodi, u toku nasilno preuzimanje azila pasa, u kojem žive preko hiljadu životinja, od stranje udruženja građana „Levijatan”, uz posredstvo i pomoć policije i samog ministra unutrašnjih poslova, Aleksandra Vulina.

Hapšenje (Foto: MUP Srbije)

Kako su ranije mediji preneli saopštenje MUP-a Srbije, Dejan G. je osumnjičenog da je u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić ubijao i mučio veći broj pasa, zbog čega mu preti pritvor i od 30 dana.

Takođe, juče u četvrtak 18 juna, Pavle Bihali ispred fondacije Levijatan, u svom obraćanju na njihovoj fejsbuk stranici, izjavio da Dejan G. mora biti zadržan 30 dana u pritvoru i da očito tužilaštvo ne radi svoj posao za razliku od MUP-a.

Međutim, Tanja G. supruga Dejana G. koji vodi taj azil, je izjavila da Dejan 20 godina vodi spomenute prihvatilište pasa i da nikad niko nije imao primedbu na vođenje njihovog azile, te da prepostavlja da Levijatan ima nameru da preuzme njihovo prihvatilište za pse.

A šta su sve još, u vezi ovog slučaja rekli svi akteri ovog događaja, od Tanje G, pa do Vulina, Bihalija i Savića pogledajte u video prilogu:

Bojan Savić i ljudi koji podržavaju osumnjičenog su se okupili u parku kod Apelacionog suda u Kragujevcu, i čekaju da se okupi dovoljan broj građana, koji će krenuti ka azilu, gde policija odbija da da pristup građanima.

Ko će odgovarati za proterane iz Krajine i sa KiM, saznajte OVDE.

Izvor: Srbin.Info/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA