Najnovije

Belivukov bunker restoran na stadionu Partizana u vlasništvu člana GO SNS (VIDEO)

Partizanov restoran koji se nalazi u okviru stadiona u Humskoj, a u kom je pronađen navodni bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, izdat je još 2017. godine preduzeću čija je vlasnica Ivona Pušica, ćerka Milorada Pušice, istaknutog člana SNS i trgovca oružjem. Dokaze o ovim tvrdnjama danas je predao inspektorima SBPOK nekadašnji funkcioner Partizana i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Velja Nevolja (Foto: Jutjub)

Vuletić je u prostorije SBPOK stigao danas nešto pre podneva, a pre ulaska u zgradu on je okupljenim novinarima izjavio da poseduje zapisnik sa sedme sednice UO Partizana od 7. 6. 2017. na kojoj je doneta odluka o izdavanju Partizanovog restorana koji se nalazi u sklopu stadiona u Humskoj.

Taj restoran, u kom je, kako su tvrdili ministar policije i predsednik države pronađen bunker Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe, izdat je preduzeću „Mitona d.o.o.“ koje je u vlasništvu ćerke Milorada Pušice, trgovca oružjem i člana glavnog odbnora SNS. Vuletić je istakao da je ovaj restoran dat u zakup na 15 godina, sa grejs periodom od pet, kao i da je reč o sednici koju je sazvao Milorad Vučelić.

- Imamo priliku da vam iskažemo stvari koje je MUP mogao da istrazi da je želeo. 7. jula 2017. godine na telefonskoj sednici Upravnog odbora JSD Partizan, pod predsedavajućem Miloradom Vučelićem, donosi se odluka da se sve prostorije restorana Partizan izdaju u zakup jednoj fimir „Mitona d o o.“ Lakom pretragom mozemo ustanoviti da je na mestu direktora ove firme Milorad Mića Pušica, član glavnog odbora SNS i trgovac oružjem. Ovaj čovek je i danas u posedu pomenutih prostorija u kojima je pronađen snajper. Možda još ima nekog oružja - rekao je Vuletić.

On je dodao i da to nije sve.

- Tokom 2015. godine, streljački klub Partizan osniva firmu za trgovinu oružjem koja se naziva Partizan arms, a u upravi kluba nalazi se tada takodje Pušica. Međutim, stvar dobija neočekivani tok 2015.godine kada firmu preuzima drugi čovek i menja ime iz „Partizan arms“ u „Partizan tech“ i počinje da se bavi trgovinom oružjem kroz ovu firmu. To je Slobodan Tešic - rekao je Vuletić i dodao:

- On je i danas zakonski zastupnik ove firme. Mi svedočimo činjenici da su najviši izvršni organi krili informaciju o tome da je apsolutno član glavnog odbora SNS čovek koji je davao prostor grupi Veljka Belivuka. Režim je preko svog čoveka ovoj grupi davao prostor. Partizan, dame i gospodo, nije kriminalni klub. Kao što sam rekao pre četiri meseca, ne želim da dozvolim da neko kriminalizuje fudbalski klub Partizan, da ga neko naziva jatačkim klubom, ne dame i gospodo, ovo je učinio SNS. Ovo je direktna sprega režima Aleksandra Vučića sa grupom Veljka Belivuka, preko svoje dvojice ljudi – Milorada Miće Pušice i Slobodana Tešića - rekao je Vuletić.

Kurti dobio po ušima, moraće da poštuje Vašingtonski sporazum! Više o tome čitajte  OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA