Najnovije

IDEJA O KOVIDU 19 KAO „VELIKOM RESETU“: Geopolitika neoglobalizma (VIDEO)

Predavanje Milorada Vukašinovića na temu „Geopolitika neoglobalizma" može se pogledati na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada.

Pandemija (Ilustracija: Pixabay)

Predavanje je održano povodom objavljivanja knjige Klausa Švaba i Tijerija Malerea „Kovid 19: veliki reset“, čiji izlazak je sredinom prošle godine širom sveta pokrenuo žustru intelektualnu i političku debatu koja ne prestaje ni do danas.

Švab i Malere su članovi Svetskog ekonomskog foruma u Davosu ‒ organizacije koja predstavlja neformalnu svetsku vladu u senci, a u knjizi zastupaju globalističke ideje, donoseći svojevrsni humanistički manifest za 21. vek čije su ideje već bile izlagane u nekim dokumentima globalne elite.

Ideja o „velikom resetu" podelila je svetsku javnost. Tvorci „velikog reseta" koriste se izgovorom globalne pandemije koja je nametnula potrebu za uspostavljanjem nove društvene, političke, moralne i ekonomske paradigme, ne posmatrajući nimalo kritički mere koje su bile propisane u jeku pandemije i njihov uticaj na stanovništvo u svim aspektima.

Zašto će Bajden biti ekskomuniciran iz crkve, saznajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA