Najnovije

"JEDNO MIŠLJENJE IMA UJUTRO, A DRUGO POPODNE!": Krivokapić zaratio sa svima - ponovo vređa poslanike i izbegava da odgovori!

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas u parlamentu da je pitanje poverenja vladi proverljiva činjenica, a ne lični utisak.

Zdravko Krivokapić. (Foto: Jutjub)

- A kad polazimo od ličnih utisaka moj je da vaša partija (SD) nema cenzus za ulazak u Skupštinu - rekao je Krivokapić odgovarajući na pitanje predsednika SD i poslanika Ivana Brajovića.

Brajović je u okviru "premijerskog sata" Krivokapića pitao da li ima plan za prevazilaženje ove "do sada nezabeležene" političke situacije u kojoj se nalazi Crna Gora.

- Vlada na čijem ste čelu je izgubila poverenje većine poslanika u Skupštini Crne Gore, a Skupština je izgubila kvorum za održavanje plenarne sednice. Koje poteze planirate da povučete u cilju saniranja trenutnog stanja - pitao je Brajović.

On je kazao da je nakon poslednje sednice jasno saopšteno iz vladajuće koalicije da se 14 poslanika izjasnilo da podržava kabinet Krivokapića i da je došlo do podele "među onima koji su ga birali".

Krivokapić je rekao da će vlada nastaviti da radi svoj posao, a konstituenti vlasti će nastaviti razgovore o prevazilaženju trenutne situacije.

Naveo je da je u oktobru rekao da neće "zamenu već promenu".

- Mislim da je obaveza svih nas da razvijemo Crnu Goru na pravi način. Ova vlada ima viziju kako Crna Gora treba da izgleda 2024 - rekao je Krivokapić.

Nezadovoljan odgovorm Krivokapića, Brajović je rekao da premijer uopšte ne odgovara na pitanja poslanika i da "ima jedno mišljenje ujutro, a popodne drugo".

Krivokapić je na to odgovorio dda ne zna o čemu Brajović priča i podsetio da su, dok je bio predsedavaajući parlamenta u prethodnom sazivu, hapšeni poslanici opozicije "kako bi se izglasali diskriminatorski zakoni".

- O čemu vi sanjate? - pitao je Krivokapić Brajovića i dodao da ako ima dokaze da je neko radio protiv zakona neka podnese krivične prijave.

Poručio mu je da ne obmanjuje građane i da mu pripremi pitanja na koje će mu odgovoriti na narednom "premijerskom satu".

Hrvatska od Srbije traži da prizna nepostojeći genocid! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA