Najnovije

IVO, TI I JA ĆEMO UMRETI JEDNO PORED DRUGOG! Kristijan se slomio pred kamerama zbog žene, pa otkrio potresne detalje (VIDEO)

Kristijan Golubović osamio se u dvorištu, pa se obratio svojoj porodici.

Kristijan Golubović (Foto: Jutjub)

"LJubim vam dušu, fanovima, porodici, društvu, generalima, svima onima kojima ne vole", izedete mi g*vna, ali pozdravljam vas - započeo je Kristijan svoje izlaganje i dodao:

"Uvek sam bio dobar domaćin, hoću tako i da ostane, pa mi pošaljite sve", govorio je Kristijan, pa se dotakao i svog detinjstva. 

"Ovde nije zla atmosfera kao u početku, prošla je sezona adaptiranja. Voleo bih da padne sneg i za slavu i za rođendan, pamtim slavu i rođendan po snegu. Kad sam bio klinac odem kod mame i tate, budu tu na okupu. Od rodbine mi niko ništa nije dao u životu", dodao je Kristijan.

On se najviše raznežio dok se obraćao supruzi Ivani i ćerki: 

"Pozdravalj moju Ivanu, moju Cocu, moje sve na svetu, nedostaje mi puno, nedostaje mi puno, gledam njene oči, obraze. Sve je nekako nestvarno. Odvratno je imati vas, a nemati. Ivo, uvek si bila pažljiva, ipak je tebe stvorio za mene. Koliko god se ti ljutila na mene, mi smo rođeni i umreći smo jedno pored drugog. Valjda će biti sve u redu", rekao je Golubović. 

Isplivao snimak Dare Bubamare bez fotošopa, grudi se njihale, ona sva vrela. Više o tome pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA