Najnovije

MLADIĆ UHAPŠEN NA GAZIMESTANU U MODRICAMA: Advokatica otkrila šta ga čeka!

Risto Jovanović iz Podgorice koji je juče uhapšen na Gazimestanu saslušan je u Osnovnom tužilaštvu u Prištini u svojstvu osumnjičenog za navodno krivično delo izazivanje nacionalne i verske mržnje i netrepeljivosti.

Hapšenje Rista Jovanovića. (Foto: Jutjub)

Mladiću je prethodno određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Jovanovićev branilac Jovana Filipović prenela je da je ročište povodom tog slučaja zakazano za sutra u 10 sati u Osnovnom sudu u Prištini.

- S obzirom na to da do danas tužilac nije podneo zahtev za produženje pritvora nadamo se da će mu sudija dozvoliti da se brani sa slobode - navela je Filipovićeva.

Advokatica je danas obišla uhapšenog Podgoričanina. Navela je da Risto Jovanović ima nekoliko modrica na rukama nastalih tokom hapšenja i da joj je rekao da se prema njemu u pritvoru ophode korektno.

Jovanovića je prema rečima očevidaca, a to je dokumentovano i video-snimcima, uhapsila specijalna policija jer je pokušao da ukaže na bespotreban policijski pretres torbe monahinje koja je izlazila iz dvorišta memorijalnog kompleksa na Gazimestanu.

Mediji danas, podsetimo, navode da je suspendovan jedan srpski policajac koji je pokušao da spreči hapšenje Jovanovića na Gazimestanu.

Crnomorska flota u velikoj akciji, raspoređeni i Panciri! Više o tome OVDE.

Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA